Home

VESTI

Novi singl sastava Ničim izazvan

No Comments Latest

OBAVEZNO UPISATI OPISPred radno leto, mladi osmočlani vrbaski sastav Ničim izazvan nastavio je sa tradicijom izbacivanja neodoljivih zaraznih melodija i u svom novom singlu ,,Glas".
    

Nakon odličnih reakcija na pesme ,,O tebi" i ,,Živeti u prošlosti", produkcija pesme je ponovo poverena Đaniju Pervanu, vođi sarajevskog sastava ,,Letu Štuke" koji je sarađivao i sa Rundekom u okviru njegovog Cargo Orkestra. Kao gost u pesmi se pojavljuje vrbaski gitarista Nenad Karišić.
   

Video za pesmu ,,Glas" sniman je tokom toplog popodneva na padinama Avale  i delo je produkcijskog tima BIM, koga sačinjavaju Branko Topalović i Miroslav Perišić . U novom spotu se po prvi put pojavljuju i sami članovi benda koji ističu da udarni refren pesme ,,Zar nije muzika sve što nam treba?" jasno oslikava njihovu nameru nepripadanja nekom od aktuelnih žanrova i želje da stvaraju muziku koja im se zaista dopada.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=G3hxBvEeUqc|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Ničim izazvan – Glas (HD)

 

Snimana u studiju ,,Šamarčina" u Vrbasu i studiju ,,Dobro polje" u Beogradu, pesma ,,Glas" naći će se na predstojećem prvom albumu sastava Ničim izazvan.