Home

VESTI

Novi singl Darkwood Dub-a “Ručak za dvoje”

No Comments Latest

Novi singl Darkwood Dub-a "Ručak za dvoje"Obožavaoci grupe Durkwood Dub bend uveliko prate širom Srbije na turneji ,,Vidimo se" !
  
Darkwood Dub i Bisera Veletanlic koriste svaku priliku da u pauzama između nastupa marljivo rade i u studiju. Rezultat tog rada jeste novi singl, obrada stare Biserine numere u novom, progresivnom i, neki bi rekli, malo bezobraznom ali darkvudovski prepoznatljivom aranžmanu – “Ručak za Dvoje”.
   

Svi poštovaoci Darkvuda i Bisere će ,,Ručak za dvoje” pemijerno moći da čuju u ponedeljak 19. novembra tačno u 22h na sajtu darkwooddub.com.

Od utorka 20. novembra pocinje prodaja ulaznica za veliki beogradski koncertni spektakl koji je zakazan za subotu, 15. Decembar u Sava centru. Ulaznice ce moci da se kupe na blagajni Sava centra po ceni od 800, 1.000 i 1.200 dinara. Za najvernije fanove i postovaoce darkvudovskog zvuka i Biserinog zlatnog glasa obezbedjen je ogranicen broj ulaznica za sve tri kategorije sa 20% popusta.

Držeci se ideje o decentrilaziciji kulturne scene sa kojom su i krenuli na turneju, Durkwood Dub nastavljaju sa koncertima u pozorištima, kulturnim centrima i domovima kulture. Nakon Novog Sada, Niša, Paraćina, Kikinde i Bečeja – Vuča, Miki, Bambi, Vasil, Lav i Bisera već u petak 23. novembra odlaze u Lazarevac, 30. u Čačak, 6. decembra u Sombor, a 9. u Zrenjanin. Nakon već najavljenog koncerta u Beogradu koji će se održati 15. decembra, sledi završni koncert turneje zakazan za 29. decembar u Inđiji.

 

 

 Novi singl Darkwood Dub-a "Ručak za dvoje"

Novi singl Darkwood Dub-a "Ručak za dvoje"

 

 

Na pitanje šta poručujete publici u gradovima u kojima ćete tek nastupiti, Dejan Vučetic – Vuča, frontmen grupe Darkwood Dub odgovara:

“Sviraćemo neke stvari koje nismo dugo izvodili uživo, a neke će imati malo drugačije aranžmane. Očekujem dobar provod i Vidimo Se!”