Home

VESTI

Novi sajt EXIT festivala!

No Comments Latest

Novi sajt EXIT festivala!Dakle, nema potrebe da se zbunjujete, jer su smisao, svrha i duša Exitovog sajta ostali isti, samo što sada imamo brand new ispeglano odelo.

Molimo vas za strpljenje i razumevanje jer nas u narednim danima očekuju dodatna podešavanja, korekcije, šminkanje i feniranje. Ovo sve kako bismo sledeći, deseti Exit, i druge dogaÄ‘aje koje organizujemo, Tuborg Green Fest, na kojem nastupaju Depeche Mode, i Madonin koncert dočekali u najboljem mogućem izdanju.

To nije sve. Od srede, 11. marta imaćemo i Music.MyExit.org sajt sa novim izgledom i koncepcijom. Predstavićemo vam deo sajta koji objedinjuje već postojeći prostor namenjen mladim bendovima koji putem sajta konkurišu za nastup na festivalu ali i novi deo sajta – Exit TV – deo sajta gde će se tokom čitave godine smenjivati ekskluzivni snimci koncerata sa festivala. Snimci nastupa sa Exita, retrospektive prethodnih izdanja festivala, intervjui, najave filmova sa Cinema City festivala, kao i brojne postojeće i buduće emisije Exit TV produkcije od sada biće dostupne i na Internetu.

Novi sajt EXIT festivala!

 

Ni to nije sve. Premijeru novih Exit sajtova pratiće još jedna posebna premijera – novi album Obojenog programa „Kosmos u tvom srcu/Igračke se voze levom rukom“ koji će posetioci sajta moći besplatno da daunloduju. Exit ovim putem počinje da se bavi digitalnim izdavaštvom i promocijom ovakvog načina distribucije muzike. Radi se o „best of“ albumu, ali su odabrani hitovi benda ponovo odsvirani u studiju u Holandiji. Novom zvuku Obojenog programa značajno je doprineo Boris Mladenović koji je producirao album.

Ali ni to nije sve. Naš komjuniti sajt MyExit.org i engleska verzija Exitfest.org će uskoro takoÄ‘e imati novo ruho.

Sugestije i kritike su više nego dobrodošle, komentare i dalje možete ostavljati na ovom sajtu, možete nam pisati i na n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. , a pravo mesto za diskusije kao i uvek – MyExit.org.

Hugs and kisses,

Exit