Home

VESTI

Novi radio Beograd & Live-e.tv

No Comments Latest

Novi radio Beograd & Live-e.tvO čemu se ovde zapravo radi? Novi radio Beograd (www.nrbg.rs) je internet radio stanica, bez FM frekvencije, ali i bez informativnog i komercijalnog programa. Nema vesti i reklama.

 

S druge strane, Live-e.TV (www.live-e.tv) je internet televizija koja više ne pokriva samo IT tematiku, već pušta pipke i ka popularnoj kulturi, između ostalog.

Dakle dobro ste pročitali, dva internet medija u Srbiji, zemlji u kojoj je dial-up verovatno još uvek dominantan sistem za pristup internetu, objavljuju početak saradnje i nastavak rada na projektu strimovanja audio i video signala sa koncerata koji se četvrtkom uveče organizuju u mikro prostorijama NRBG-a. Ah da, radi se o koncertima uglavnom neafirmisanih mladih bendova ili pojedinaca.

 

Novi radio Beograd & Live-e.tv
Novi radio Beograd & Live-e.tv
 
Utopija, zar ne? Ali, znate kako, u tom radiju četvrtkom je vrlo uzbudljivo. Odjednom, tamo se pojave gomila nekih mladih ljudi sa instrumentima ili makar sa ušima i moždanim ćelijama spremnim za nešto novo, za nešto što za druge medije i ne postoji. Nova scena, novi umetnici, novi radio i nova televizija.
Za sada, dakle, sve što bi trebalo da znate je da (skoro) svakog četvrtka u 10 uveče možete da se priključite na naše adrese (www.nrbg.rs i www.live-e.tv) i da vidite šta se to zapravo zbiva na našim talasima. Led je probio sastav LULA MAE, slede svi ostali, i znani i neznani. Na vama je da nam se pridružite.

 

 
 
Izvor:
Citymagazine.rs