Home

VESTI

Novi album KKN besplatno na Exit etiketi!

No Comments Latest

Novi album KKN besplatno na Exit etiketi!Novi album sastava Kanda, Kodža i Nebojša, “Volja za noć”, od danas je dostupan za besplatno preuzimanje na EXIT etiketi. Album će sa sajta EXIT Music moći da se preuzme u naredne dve nedelje, do 23. oktobra, te savetujemo svim ljubitelja čuvenog beogradskog sastava da izdanje preuzmu što pre!

  

Drugi singl sa novog albuma Kande, Kodže i Nebojše, pod imenom „Vera, nada, ljubav i stav“, nedavno je premijerno prikazan na kanalu MTV, dok će se fizičko izdanje (CD) i digitalno izdanje albuma „Volja za moć“ (deezer, tunes, wimp, spotify, …) takođe pojaviti u narednih nekoliko dana u organizaciji izdavačke kuće „Odličan Hrčak“.
  

Jedanaest novih pesama sastava Kanda, Kodža i Nebojša u trideset sedam minuta albuma kondenzuju iskustva benda kao istraživača noći – ambijenta u kome se još uvek vredi zaputiti ka traženju slobode, istine i čoveka. Produciran u saradnji sa Casparom Wijnbergom, Volja za noć verno prenosi zvuk i stav benda sa brojnih nastupa. Ova petorka i ovoga puta nastupa privržena pogubljenim vrednostima posrnulog grada, te nema razloga da se ne pridružite bendu na ovom putu na kraj noći.

 

 

 Novi album KKN besplatno na Exit etiketi!

Novi album KKN besplatno na Exit etiketi!

 

 

I ove jeseni većina populacije podleže zatupljujućim otrovima medijskog besmisla, dok preostali deo kulturne i subkulturne javnosti teško uspeva da sačuva moral usled zbivanja koja se kose sa logikom i zdravim razumom. Nakon dugotrajnih borbi sa snagama banalnosti, proseka i dosade, Kanda, Kodža i Nebojša izlaze neokrznuti oslanjajući se na Veru, nadu, ljubav i stav. Iako je borba neprestana, odustajanje nije opcija – članovi benda o inspiraciji koja stoji iza novog singla.

Album možete preuzeti na ovom linku, dok video za novi singl “Vera, nada, ljubav i stav” možete pogledati u nastavku:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=024mRaldnig|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Novi singl: KKN – “Vera, nada, ljubav i stav”