Home

VESTI

Novi album Grupe MistakeMistake Besplatno na Mtv sajtu!

No Comments Latest

Novi album Grupe MistakeMistake Besplatno na Mtv sajtu

MTV i MistakeMistake sa ponosom predstavljaju treće studijsko izdanje beogradskog sastava MistakeMistake pod nazivom "MMORPG", koje od 1. marta besplatno možete da preuzmete sa sajta regionalnog MTV-a.

Na albumu se pored King Ali Babe, nalaze i numere kao što su "Tea" sa Zoranom Simićem i trenutno aktuelni singl "Prati me" i "MMORPG" sa Aleksandrom Krstić, predivne numere sa Elenom Lange i Madrugadom, hiphop numera sa Hain Tenny i mnoge druge.

Ivan Bon, autor muzike, kaže: "Ovaj album ostaje u duhu naših prethodnih albuma sa mnogo, žanrovski različitih numera, ali na neki način ipak produkcijski objedinjenih kroz uticaj retro pravaca sa kraja osamdesetih, od garage-acid-house-a do electro-pop-a i reggae-a."

Koncertna promocija albuma će se odžati u Domu omladine u petak 11. marta u 21h. Pored Mistakemistake-a nastupiće kao specijani gost King Ali Baba (velika zvezda sa Jamajke koja se pojavljuje i na ovom album u rege numeri "Out There"), a kao domaća podrška nastupiće sastavi Izdrži ribice i Evidence.

 

 

 MistakeMistake

MistakeMistake

 

 

„MMORPG“ drugi je album koji će posetioci MTV sajtova od 1. marta moći besplatno da pruzmu. Prvi je bio album „Perspektiva“ benda S.A.R.S. koji je postigao neverovatan uspeh sa preko 33 000 preuzetih kopija. Nakon „Perspektive“ usledili su singlovi „Night Phone“ slovenačke grupe LeeLooJamais i numera makedonske grupe Bei The Fish „Ideal Woman“ koju su uradili u saradnji sa pevačicom Karolinom Gočevom.

 

 

 

 MistakeMistake

MistakeMistake

 

 

MTV će nastaviti da snažno podržava regionalnu muzičku scenu kroz svoje dobro poznate formate MTV Premijera, TakeOver, MTV Express i listu Domaćica, a od nedeavno i kroz online i onair promociju singlova i albuma koje možete besplatno da preuzmete sa MTV sajtova.

Posetite www.mtv.rs i preuzmite svoju besplatnu kopiju albuma „MMORPG“ benda MistakeMistake!!!