Home

VESTI

Novi album benda E-Play

No Comments Latest

Novi abum benda E-Play

Beogradski bend "E-Play" ce 27.04 u Super spejsu predstaviti  svoj treći po redu studijski album "Drago mi je da smo se upoznali" koji izlazi za CINEMA CITY. Za produkciju ovog albuma  zadužen je Nikola Vranjković iz sastava "Block Out". Kao gosti na  albumu pojavljuju se bubnjar Aleksandar Petrović Alek (Eyesburn), Bane (Sunshine)i klavijaturista Dejan Hasečić. Autor omota je Viktor Juriga, a fotografije na omotu potpisao je Milan Radovanović. Dj Marko Nastić je uradio remix za pesmu “Too late” koja se takodje nalazi na ovom albumu.

"Gitarska živost sa brzim ritmovima pomešana sa elektro miljeom je opis ovog albuma. U pojedinim pesmama drugačije tretiramo bubnjeve i puštamo da elektronika preuzme primat, a zatim u pojedinim segmentima ne obuzdavamo živu ritam sekciju", navela je o novom izdanju Maja Cvetković, basistkinja i pevačica sastava "E-Play".

"E-Play"  ce takodje predstavti i novi spot za singl "Sramota", koji potpisuju novi autori – Marko Sovilj (reditelj) i Miloš Savković (snimatelj). Spot je sniman u Beogradu, na različitim lokacijama (Luka Beograd, Kosančićev venac, u hodniku BIGZ-a itd.) i, na neki način, predstavlja svojevrstan nastavak scenarija za spot pesme "Zašto" (sa prvog albuma).

 

 

 

Cinema City