Home

VESTI

Nominovani bendovi za MTV Best Adria Act 2013

No Comments Latest

Nominovani bendovi za MTV Best Adria Act 2013Trka za Best Adria Act nagradu je počela i samo od glasova gledalaca zavisi ko će poneti titulu najboljeg MTV izvođača u regionu! Glasanje traje do 24. oktobra na mtvema.com, a MTV je spremio specijalna izdanja emisije MTV Express sa pet ovogodišnjih nominovanih izvođača koji će se predstaviti u najboljem svetlu.

  

Od ponedeljka, 23. septembra, svakog radnog dana u okviru MTV programa možete da vidite Filipa Dizdara, Frenkia, Katju Šulc i bendove S.A.R.S. i Svi na pod! kako izvode po tri svoje numere u akustičnoj verziji na krajnje neuobičajenim i neočekivanim mestima.
   

Katja Šulc se jedno popodne krajem leta  ukrcala u čamac na veštačkom jezercu u okviru umetničke instalacije na  platou kod Slovenskog etnografskog muzeja, a pridružio se i Murat iz benda Murat i Jose, koji je betboxovao. U njenom potpuno akustičnom koncertu uživao je i jedan par koji se nalazio u čamcu pored i koji je, sasvim neočekivano, dobio mini privatni koncert.

Svi na pod! su odvsirali nove pesme u nešto izmenjenom maniru u okviru jedne privatne beogradske teretane, a vi možete da proverite da li su pali na pod nakon napornog vezbanja i pevanja.

Bendu S.A.R.S. je ovo bio treći MTV Express, tako da je sve prošlo uhodano i brzo, baš kao što i naziv emisije nalaže. Za MTV publiku S.A.R.S. je odabrao tri romantičnije pesme sa novog albuma koje su se savršeno uklopile u ambijent jednog novobeogradskog splava tokom letnjeg dana.

 

 

 Nominovani bendovi za MTV Best Adria Act 2013

Nominovani bendovi za MTV Best Adria Act 2013

 

 

Filip Dizdar je ugostio MTV Ekipu na ski stazi na planinskom vrhu Sljemen iznad Zagreba i,  kao i mnogobrojni izletnici koji su se tu zatekli, seo je na travu da odmori i sa prijateljem je odsvirao svoje najveće hitove.

Frenkie je napravi pravu atrakciju od MTV Express-a. On je pozajmio kolica iz obližnjeg supermarketa u jednom tuzlanskom naselju, natovario zvučnike i odrepovao svoje tri pesme dok je gurao ta kolica, družio se sa loklanim klincima i fanovima i slikao se njima…

Kao što znate, u MTV Expressu izvođači zamenjuju velike bine za neka potpuno neuobičajena mesta i uživo izvode tri svoje numere. Pogledajte specijalna izdanja emisije MTV Express sa ovogodišnjim nominovanim izvođačima i odlučite ko je od njih zaslužio da se popne na MTV EMA pozornicu u Amsterdamu 10. novembra ove godine.