Home

VESTI

Noć muzeja raspisuje konkurs za autorsku izložbu

No Comments Latest

Noć muzeja raspisuje konkurs za autorsku izložbuU susret jubilarnoj desetoj Noći muzeja raspisan je konkurs, takmičarskog karaktera, koji za glavnu nagradu ima kompletnu realizaciju autorske izložbe koja će premijerno biti predstavljena na desetoj Noći muzeja – 18. maja 2013. godine.
  
Pobednička izložba će biti postavljena u jednom od vodećih galerijskih prostora u Beogradu, u periodu od 18. maja do 1. juna 2013. godine.
 

Bez obzira na stepen dosadašnjeg iskustva, svi koji smatraju da imaju moćnu a izvodljivu ideju ili kvalitetan koncept pozvani su da se prijave na konkurs.

Cilj organizovanja ovakvog konkursa jeste pružanje podrške kreativnim autorima u domenima promocije i afirmacije, najpre u kulturnom kontekstu. UPG Noć muzeja teži da visokim standardima izlagačke prakse stimuliše autore da ostvaruju svoje inovativne ideje i pritom slobodnije komuniciraju sa današnjim društvom o umetničkim vrednostima.

 

 

 Noć muzeja raspisuje konkurs za autorsku izložbu

Noć muzeja raspisuje konkurs za autorsku izložbu

 

 

Popunjen prijavni list, zajedno sa kratkom profesionalnom biografijom i propratnim vizuelnim materijalom (isključivo u elektronskom formatu) potrebno je poslati na e-mail beograd@nocmuzeja.rs  najkasnije do petka, 15. februara 2013.

Konkurs za učešće u desetoj Noći muzeja je takođe u toku i sve zainteresovani muzeji, institucije kulture i pojedinci mogu se prijaviti posredstvom adrese kontakt@nocmuzeja.rs