Home

VESTI

New Year: Širom zatvorenih očiju 2010.

No Comments Latest

Širom zatvorenih očiju 2010.

Kada je za novu 2006. godinu po prvi put organizovan događaj pod nazivom „Širom zatvorenih očiju“, bilo je teško pretpostaviti da će ovakav koncept izazvati pravu lavinu oprečnih reakcija u javnosti i podeliti publiku na one koji su sa oduševljenjem pozdravili ovo osveženje u ponudi novogodišnjih događaja, i one koji su u šoku odbijali da ovaj događaj razmatraju kao opciju tog 31. decembra, u strahu od pretpostavke šta bi sve moglo da se dešava po tajanstvenim hodnicima zdanja u Karađorđevoj 48.

 

Istina jeste da je Beograd te godine dobio verovatno najluđi novogodišnji provod u novijoj istoriji clubbing-a, i da su se priče o ovom događaju kružile mesecima nakon njega.

 
Hiljadu ljudi pod maskama i ogrtačima u zgradi koja više dolikuje nekoj bajci nego poslovnom prostoru predratne banke, kao u nekom filmu cirkulisalo je ovim fascinantnim prostorom sa jednog stejdža na drugi, preko kolosalnog  stepeništa do zamračenih hodnika i zabačenih prostorija slušajući najbolju elektronsku muziku koju je u tom trenutku DJ elita grada Beograda mogla da ponudi.

Širom zatvorenih očiju 2009.

U moru već viđenih događaja, publika sa istančanim ukusom dobila je najekskluzivniju alternativu svemu ostalom, događaj koji je probudio urbani duh Beograda i ostavio bez teksta sve koji u njega nisu verovali.

Sledeće godine pohvale su se pretvorile u zvanična priznanja i „Širom zatvorenih očiju“ je proglašen za najbolji događaj u novogodišnjoj noći 2007. godine, od strane nekoliko radio stanica, mesečnih magazina i web sajtova.

Karte za treći po redu novogodišnji doček u zgradi Geozavoda bile su rasprodate u rekordnom roku, i umesto da popularizacijom kao što to obično biva izgubi na svojoj čari, ovaj događaj se bespovratno upisao u istoriju noćnog života prestonice i još jednom potvrdio moć koncepta od kojeg ne namerava da odustane.

Držeći se principa inovativnosti, iz godine u godinu u zgradi Geozavoda uvođeni su noviteti i dodatni sadržaji koji bi novogodišnju noć učinili još spektakularnijom, pa se taj trend nastavlja i ove godine. Nakon jednogodišnje pauze zbog renoviranja dela zgrade, vrata ovog arhitektonskog remek-dela u Karađorđevoj 48 ponovo se otvaraju za sve koji su to čekali, otkrivajući nove prostore koji do sada nisu bili korišćeni u novogodišnjoj noći.

Zahvaljujući proširenju kapaciteta, ovog 31. decembra u zgradi Geozavoda osvanuće još jedan, treći stejdž sa kojim će program u novogodišnjoj noći biti kompletiran tako da odgovori zahtevima i najprobirljivijih poznavaca muzičkih trendova i ponudi do sada neviđen izbor .  Da li su to bendovi sa svojevrsnom fuzijom ili gudački kvartet na električnim violinama u kombinaciji sa DJ-em, mash-up set video spotova u „live-mix“-u ili odvojeni stejdž pretvoren u kućnu žurku, skup najboljih domaćih „progressive house“ DJ-eva na jednom mestu ili „lounge room“-ovi za trenutke predaha, odlučićete sami, jer ovo je događaj gde su se kvalitet i kvantitet sreli na jednom mestu.

Koncept „Širom zatvorenih očiju“ osmišljen je za sve one koji od novogodišnje noći očekuju nešto više, za sve one koji cene mogućnost izbora i izbegavaju stereotipe, pogotovo u prilici koja se pruža samo jednom godišnje…

Prodaja počinje 10. decembra. Prvih 100 karata možete dobiti po promo ceni od 3000 dinara.
Karte se mogu kupiti na Bilet servisu, knjižarama Mamut i IPS, u Kobazz skate shopu u Sremskoj, kao i kod ovlašćenih promotera.

U cenu je uračunato sledeće:

– Plašt&maska (dobijaju se na ulazu), ali se niko neće ljutiti ako dođete već maskirani na party
– 10 kupona za piće

U ponudi su 2 kategorije pića po ceni od 100 I 200 dinara. Vrednost jednog kupona je 100 dinara.
Kada je ponuda pića u pitanju u asortimanu će biti sledeci artikli:

– šampanjac, viski, votka, tekila, campari, martini, pivo, pelinkovac, vinjak, džin, razne vrste likera, crno i belo vino
– Šampanjac u ponoć (ukoliko budete dovoljno brzi i vešti da se probijete do šanka kada sat bude otkucavao famoznih dvanaest puta)
– Kanapei (koje će naši šarmantni konobari raznositi na pladnjevima s vremena na vreme)