Home

VESTI

New Year: Red Room NYE

No Comments Latest

New Year: Red Room NYE

Indie-go u DirtyLounge-u
Ljubavna Farmakopeja u Luv Basement-u

A od 6 sati ujutru počinje After Hour party do ranih jutarnjih časova.

INDIE-GO! je ime beogradskog indie DJ tima, osnovan 1996. godine, kao i istoimene večeri na kojoj ovaj tim nastupa. Tim čine Goran, Dexter, Malisha i Paun, ia… ko su tokom njegovog postojanja kroz sastav prošla još tri člana: DJ Volta Johntra (Miloš Gazdić, jedan od tri osnivača, zajedno sa Goranom i Paunom, i dalje povremeno aktivni član), Tanja „Move-On“ (Jovanović) i Dejan (Mikić).

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=-KZn0vjYkWg|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Žanrovske odrednice većeg dela muzike koja se može čuti na Indie-Go! večerima se kreću u rasponu od britanskog i američkog indie zvuka s kraja prošlog i početka ovog veka (ukljućujući i alternativni rok, gitarski pop, noise, shoegaze, ali i brit-pop ili madchester), preko nasleđa new wave-a i post-punka do novijih elektronskih izraza dance-punka i new rave-a.

LJUBAVNA FARMAKOPEJA (eng. Love Pharmacopeia, literally, 'love drug-making') je DJ spoj koji čine Dušan i Marina. Njihove setove karakteriše eklektičnost žanrova i putovanje kroz istorijat muzike, od one iz prošlog veka do najsvežije muzike, pravo iz rerne najvećih muzičkih producenata.

Dušan pušta Detroit & NY influenced Disco & House, Cosmic/Balearic Beats, Rare Groove Edits…

Marina Đorđević, top model, zadužena je za dance punk, new rave, italo, kraut, electro.

AFTER HOUR počinje u 6 ujutru, namenjen je za one koji bi prvog dana nove godine posle dobre žurke voleli da popiju kafu/čaj/pivo/rakiju/kiselu vodu/borovnicu/Mai-Tai. Ulaz na after hour je besplatan ukoliko ste u Red Room-u slavili novu godinu, a ukoliko niste, ulaz je 200 dinara.

Cena karte za novogodišnji doček u predprodaji je 2000 RSD/20,1 EUR
Karta se može kupiti u pub-u Brod u Ulici 29. novembra 34, a za vikend u Red Room-u. Za više informacija pozovite jedan od ova tri broja

+381621861345
+381642850148
+381640535390

Na dan Nove godine, karte će koštati 3000 dinara/ 31,2 EUR
dok prvog januara posle 2AM na ulazu u Red Room, karta će se naplaćivati 1000 dinara/10,2 EUR