Home

VESTI

Nagradni konkurs Srpskog metal portala i studija Digimedia

No Comments Latest

Nagradni konkurs Srpskog metal portala i studija Digimedia

Srpski metal portal i studio Digimedia organizuju nagradni konkurs za domaće metal bendove i njihove fanove, pod nazivom Bonus track.

Srpski Metal Portal i Studio Digimedia organizuju nagradni konkurs za domaće metal bendove i njihove fanove, pod nazivom Bonus track!

 

Na konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani bendovi iz regiona, potrebno je samo da se pronalaze u nekom od metal podžanrova: thrash, doom, drone, gothic, sludge, grind, speed, power…

 

 

 Nagradni konkurs - Bonus Track konkurs

Nagradni konkurs – Bonus Track konkurs

 

Procedura je sledeća – na specijalnoj temi koja je otvorena na našem forumu, svi zainteresovani mogu ostaviti komentar sa predložena tri benda sortirana od prvog ka trećem mestu, koji prema vašem mišljenju, zaslužuju da pobede na ovom konkursu.

 

Pobedniku konkursa studio Digimedia poklanja osnovni Produkcioni paket – snimanje i miks jedne pesme uz podršku producenta Gorana Crevara.

Komentare možete već od sada ostavljati na navedenoj temi, a akcija traje do nedelje 17. jula. U ponedeljak 18. jula prebrojaće se glasovi, i bend sa najviše osvojenih glasova osvaja pomenutu nagradu.

 

 Studio Digimedia

Studio Digimedia

 

Opšti uslovi:

Moguće je učešće svih domaćih metal bendova, kao što je već navedeno, bez obzira da li su u demo ili afirmisanoj kategoriji.
Članovi bendova mogu glasati i za svoj bend, s tim što svaki komentar mora imati tri predložena benda ukupno.
Za glasanje je potrebno da ste prethodno registrovani na forumu.

Glasati se može samo jednom. Ako isti član glasa više puta, predlozi se neće uzeti u obzir u finalnom sabiranju.

Srpski Metal Portal je jedan od najposećenijih regionalnih online magazina o heavy metal muzici i njenim derivatima, a u okviru SMP-a nalazi se i najveća regionalna zajednica ljubitelja tvrdog zvuka – YuMetal.net.

Studio Digimedia (Beograd) jedan je od najboljih muzičkih studija u Srbiji, opremljen vrhunskom analognom i digitalnom opremom za snimanje i postprodukciju (Digidesign ICON +ProTools HD3, Avalon, ADL, Drawmer, PreSonus, Urei, AKG, RME…), kao i velikim setom mikrofona (Neumann, AKG, Sennheiser, Shure, Audio-Technica, Electro-Voice…).

 

 

Kontakti:

Serbian Metal Portal:
www.serbian-metal.org
serbianmetalportal@gmail.com

Studio Digimedia
wwww.digimedia.rs/leto2011
studio@digimedia.rs