Home

VESTI

MVT dupla premijera: Sevdah Baby & Djixx i Elemental

No Comments Latest

MVT dupla premijera: Sevdah Baby & Djixx i ElementalMTV Premijera ovog ponedeljka u 20 časova donosi dva nova spota, SevdahBaby & Djixx „Ti mi se tako sviđaš (Spiritus)“ i Elemental „Po mojoj mjeri“.

   

"Ti mi se tako sviđaš (Spiritus)" je obrada pesme beogradskog benda "Јakarta", a autentična SevdahBABY produkcija je i ovaj put obogaćena karakterističnim vokalom mlade Djixx.
   

Ova pesma je drugi singl ovog beogradskog producenta koja najavljuje novi album "SEGA MEGA, TI I JA" koji je planiran za jesen.

 

Meseci marljivog rada urodili su plodom za ekipu Elemental benda. Novi spot je urađen za singl „Po mojoj mjeri“ i druga je pesma koju je bend predstavio sa nedavno objavljenog novog albuma „U redu je“. „Po mojoj mjeri“ označava novi početak ovog zagrebačkog benda, koji je u poslednjih nekoliko godina uspeo da pridobije srce i sluh cele regije. Ovim singlom Elemental nastavlja sa nešto žešćim zvukom kog su se dotakli na svojim poslednjim albumima, ali ovog puta instrumentalno i vokalno usklađeniji nego ikada pre.

 

 

 MVT dupla premijera: Sevdah Baby & Djixx i Elemental

MVT dupla premijera: Sevdah Baby & Djixx i Elemental

 

 

Izvrsni, direktni i pomalo šokantni stihovi pesme „Po mojoj mjeri“ otvaraju jednu sasvim novu, zreliju priču koju donosi novi album, a koji je najbolje kao opisati beskompromisnim i bez dlake na jeziku. Koncipirana kao omnibus tri priče koje povezuje zajednička misao u refrenu, a Remi je opisuje svojim rečima:  "Kroz tri priče, htela sam kod slušaoca da osvestim neke situacije kroz koje žene prolaze na svakodnevnoj bazi.  Pesma je pisana kao storytelling, ali u njoj nema ništa bajkovito – ovo je realnost, bez ulepšavanja. Kroz šest albuma uvek sam se trudila da dodirnem teme žene, a ovaj smo put odlučili da upravo takvom pričom započnemo novo poglavlje i otvorimo novi album."

Dupla MTV Premjera: SevdahBaby & Djixx i Elemental
Ponedeljak, 10. jun, u 20 časova