Home

VESTI

Muzički program Doma omladine Pančeva

No Comments Latest

Muzički program Doma omladine Pančeva

Dom omladine Pančevo organizovaće u narednom periodu više koncerata. Svi koncerti de održavaju u Studentskom domu (Dimitrija Tucovića 2).

 

"Kako stići do Doma omladine Pančevo iz Beograda? To je vise nego jednostavno – dovezite se autobusima 16, 23 ili 95 do Pančevačkog mosta. Kada siđete sa autobusa iz pravca centra, vratite se 30-ak metara ka gradu – tu se nalazi stanica sa koje polaze mini busevi i autobusi za Pančevo.

 

Karta košta u proseku 90-110 dinara, i nakon 20 minuta vožnje stižete u Pančevo. Ukoliko posećujete programe u Studentskom ili Studiju 21, treba da siđete na stanici 'Stara Pošta', pređete ulicu i vratite se 30 metara u pravcu iz kog ste došli.

 

Ukoliko idete direktno u Dom Omladine ili Mali Klub Doma Omladine, silazite na glavnoj autobuskoj stanici, i pešašite 200 metara do zgrade Doma omladine. Ukoliko pak dolazite Beovozom, silazite na stanici 'Predgrađe' i pešačite 20 minuta ulicom Oslobođenja, do centra grada", navodi se u saopštenju Doma omladine Pančeva.

 

 

 Partibrejkers

Partibrejkers

 

 
Izdvajamo iz programa:
25.02. – Kanda Kodža i Nebojša
26.02. – Partibrejkers
05.03. – Iskaz
12.03. – Elemental
19.03. – Zemlja gruva
26.03. – Orthodox Celts
17.04. – Marčelo

 

 

Više informacija o ostalim koncertima i programima, kao i cenama ulaznica možete pronaći na njihovoj zvaničnoj prezenatciji.

 

 

 

Izvor:

Popboks.com