Home

VESTI

Much to Sing & Dance This Weekend in Bitefartcafe

No Comments Latest

Much to Sing & Dance This Weekend in Bitefartcafe.U Bitefartcafeu je za 11.12. najavljen nastup benda Perpetuum Mobile (DiscoHouse), od 23h!

 

Reč je o subotičkoj house atrakciji PERPETUUM MOBILE, bendu koji već godinama unazad svojim “kolegama” daje ozbiljne domaće zadatke, koji se daju rešiti samo besprekornom uvežbanošću, energičnim nastupom, harizmom…

Bend PERPETUUM MOBILE osnovan je 1998. godine, a u novom sastavu deluje od 2003. godine, kada se grupi pridružuje Mika Kostić. Od 2005. godine vokalni front pojačan je izvrsnim Zoranom Šandorovim. Krajem 2008. godine, na mesto pevačice dolazi Danka Adamov.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj koncert. Delimo Vam 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"PERPETUUM"

 

Grupa se profilisala i razvijala kroz mnogobrojne nastupe po poznatim klubovima i prostorima, kao i na raznim festivalima u Vojvodini i Beogradu, od kojih su najznačajniji Exit Festival, Beogradski Beer Festival i Beogradski Sport Fest. Bend je takođe nastupao i u Budimpešti.

 

Much to Sing & Dance This Weekend in Bitefartcafe.

 
PERPETUUM MOBILE deo je one generacije koja je stasavala u turbo ambijentu i kao odgovor na neukus svog vremena godinama promoviše najsofisticiraniji cover live sound na ovim prostorima. Da nije samo reč o cover atrakciji, govori i činjenica da PERPETUUM MOBILE iza sebe ima /za sada/ jedan album, singl Can’t Stop i jasno definisanu viziju sopstvenog muzičkog izraza koji može da se odredi kao fuzija vocal house-a, jazz rock-a, acid jazz-a i funk-a.

 

 

Much to Sing & Dance This Weekend in Bitefartcafe.
 
 
Petak 11.12.09.od 23h –  Perpetuum Mobile = total & endless fusion of funky/ pop & rock/  80’s & 90’s LIVE
Subota 12.12.09 od 23h – Loco band plays all night long just for U = MTV/VH1/Disco/funk= total cover power LIVE
 
 
Delimo 3×2 karte za petak veče 11.12.2009. za Vaše najbrže čitaoce koji Vam se jave.
 
C’mon let’s party all weekend long !
 
Rezervacije i sve informacije mogu se dobiti na dobro poznati broj 063 594 294.