Home

VESTI

MTV Premijera: KKN “Kafane i rokenrol”

No Comments Latest

MTV Premijera: KKN "Kafane i rokenrol"U ponedeljak, 22. oktobra u 20 časova, MTV Premijera donosi novi spot benda Kanda, Kodža i Nebojša za pesmu “Kafane i rokenrol”.

Producent spota je Lazar Sakan, kreativni menadžer kompanije “New Moment” i voditelj emisije Jelen Top 10. Spot je režirao Boris Miljković, autor kultne muzičke emisije iz 80ih “Rokenroler” i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti.

 

Spot je sniman u Ateljeu 212 kao pozornica na kojoj se spajaju grčki filozofvi na Rafaelovoj fresci “Atinska škola” sa legendama rokenrola. Platon je uz Džimi Hendriksa, Aristotel pored Bob Dilana…

 
 Kanda Kodža i Nebojša
 Kanda Kodža i Nebojša
 

“Veza koja stvara upitanost ima odgovor. Mudraci Atinske škole podarili su kolevci civilizacije filozofiju, umetnost, pravo, teologiju… Njihova težnja bila je traganje za istinom, lepotom i dobrotom. Nije li to i čežnja muzičara? Rokenrol ritmom bunta traži smisao u haosu i odgovornost u slobodi”, objasnili su članovi benda KKN, a kako izgleda spoj kafane, rokenrola i remek dela “Atinska škola”, otkrijte ovog ponedeljka od 20 časova, premijerno na MTV kanalu I MTV.RS !