Home

VESTI

MTV i S.A.R.S. ti poklanjaju novi album!

No Comments Latest

MTV i S.A.R.S. ti poklanjaju novi album!Preuzmi novi album "Perspektiva" besplatno MTV.RS sajtu.

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. su odlučili da nagrade svoje fanove jednim nesvakidašnjim poklonom. Album će biti dostupan publici čitavog regiona putem svih regionalnih MTV sajtova, a ovo je ujedno i prvo album izdanje koje na svom sajtu objavljuje MTV.

 

Na osam novih pesama, koliko "Perspektiva" sadrži, svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i Đorđe Miljenović (Wikluh Sky).

 

Članovi benda S.A.R.S. ne kriju entuzijazam povodom saradnje sa MTV-jem i objavljivanja drugog studijskog  izdanja: "Prezadovoljan sam novim albumom i biće mi drago ako publika bude isto tako odreagovala! Nastavili smo da se igramo sa muzičkim žanrovima, samo što smo ovog puta iskusniji u tome pa su i pesme dosta ozbiljnije. Drago mi je što će ljudi imati priliku da album skinu besplatno", rekao je Žarko.


 

SARS
SARS

 

 

Tihi, bubnjar benda, veruje da će album opravdati očekivanja fanova: "Mislim da će fanovi biti zadovoljni. Lično, poseban akcenat bacam na numere „Klovn“ i „To Rade“. Smatram da je album zreliji od prvog i nadam se da će ga publika prihvatiti sa istim oduševljenjem kao i prethodni."

Preuzmite novogodišnji muzički paket koji vam poklanjaju MTV i S.A.R.S. – posetite MTV.rs počevši od 1. januara 2011. i download-ujte novi S.A.R.S.-ov album "Perspektiva"!

Više informacija na sajtu www.mtv.rs