Home

VESTI

MTV i Cinema City biraju najbolji muzički video

No Comments Latest

MTV i Cinema City biraju najbolji muzički videoMTV i Cinema City internacionalni filmski festival pozivaju autore muzičkih spotova za numere regionalnih izvođača, koji su prvi put emitovani u periodu od 1.1.2013. do danas, da prijave svoja ostvarenja na konkurs za najbolji muzički video.

 
MTV će napraviti selekciju muzičkih spotova koji će biti prikazani na Cinema City festivalu i koji će se takmičiti se za nagradu “Ibis” namenjenu najboljem spotu po mišljenju žirija.  
 

Uslovi konkursa su sledeći:
– autori videa moraju da budu iz neke od zemalja ex-YU (Srbija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija)
– autori i izvođači numere moraju da budu iz neke od zemalja ex-YU (Srbija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija)

– prvo javno emitovanje videa bilo je posle 1.1.2013.

Materijal za prijavu:
•    DVD sa spotom u punoj rezoluciji
•    Podaci o spotu (numera, autor numere, autor videa, kontakt autora videa, datum prvog emitovanja)
Materijal poslati na sledeću adresu:
MTV, Obilićev venac 15, 11000 Beograd, uz naznaku “Za Cinema City konkurs”
Rok za dostavu materijala je 10.6.2014.

 

 

 MTV i Cinema City biraju najbolji muzički video

MTV i Cinema City biraju najbolji muzički video

 

 

O CINEMA CITY FESTIVALU:
Cinema City internacionalni filmski festival ove godine se ponovo održava u starom junskom terminu – od 21. do 28. juna u Novom Sadu! Kao i prethodnih godina, posetioci će imati priliku da pogledaju preko sto originalnih filmskih ostvarenja na deset gradskih lokacija, među kojima su publici omiljeni bioskopi na otvorenom. Filmove će pratiti sjajni muzički nastupi u okviru muzičkog programa festivala, kao i nova programska celina – Cinema City Pro – namenjena filmskih profesionalcima. Pored redovnih nagrada festivala, Cinema City u saradnji za kućom MTV, ove godine dodeliće i IBIS za najbolji muzički video spot.