Home

VESTI

MTV i bend Viseći vrtovi Vavilona vam poklanjaju album “Indigo deca”

No Comments Latest

MTV i bend Viseći vrtovi Vavilona vam poklanjaju album "Indigo deca"Viseću vrtovi Vavilona nastali su početkom 2011. godine u Beogradu. Bend čine Dejan Cvetojević (vokal i gitara /ex Doghouse), Dušan Jovanović (bas /Blankfile) i Petar Patrašković (bubanj /Tea Break).

 

Zvuk "Vrtova" zasniva se na spoju modernih gitarskih rifova, energične ritam sekcije i melodičnih vokala, dok se tekstovi, koji su na srpskom jeziku, pretežno bave pojedincem u modernom socijalnom okruženju.
 

„Indigo Deca je termin koji označava osobe sa izraženim sposobnostima, mada se može naći i objašnjenje da su to osobe koje odbijaju da se uklope u okvire koje su postavile prethodne generacije. Paralela sa vremenom u kome živimo nameće se sama od sebe, pa čak i kada sagledavamo sliku na globalnom nivou. U tekstualnom smislu sve pesme na albumu oslikavaju svakodnevicu kroz lična zapažanja i razmišljanja” rekli su članovi benda.

 

 

 MTV i bend Viseći vrtovi Vavilona vam poklanjaju album "Indigo deca"

MTV i bend Viseći vrtovi Vavilona vam poklanjaju album "Indigo deca"

 

 

Album je  namenjen svakome ko je voljan i ima strpljenja da ga sluša, a povodom izlaska albuma,  bend kaže: “Ovako mi mislimo i ovako mi vidimo svet u kome živimo, nikome ne želimo da govorimo šta i kako da radi, misli, u sta da veruje, itd… jedino što možemo jeste da skromno zamolimo da budete otvoreni, jer što ste više otvoreni , više se stvari otvara prema vama…”

MTV i bend Viseći vrtovi Vavilona vam poklanjaju album „Indigo deca” na www.mtv.rs