Home

VESTI

MTV Free Download: Svi na pod – Do kraja sveta

No Comments Latest

MTV Free Download: Svi na pod - Do kraja sveta

MTV donosi i download novog singla sastava Svi Na Pod! Posetite MTV.rs gde od utorka, 27. novembra, možete besplatno da preuzmete novu pesmu „Do kraja sveta“ benda Svi Na Pod!

Beogradska grupa Svi na pod! objavila je novi spot i singl „Do kraja sveta“, prvi od nekoliko kojim će u narednom periodu najaviti svoje drugo studijsko izdanje.

 

Članovi benda vreme intenzivno provode u sopstvenom studiju Destilerija, gde rade na novim pesmama za naredni album, od kojih je, kako kažu, već polovina završena. „Ne znam kakav će biti album. Mi smo uvek mi. Možda smo samo malo porasli i sazreli“, kaže autorka većine pesama i vokal Bojana Vunturišević.

 

Zanimljivo je da se u novoj pesmi kao prateći vokali pojavljuju prijatelji benda, model sa nemalim iskustvom u pevanju Andrijana Belović, te Ida Prester, liderka zagrebačkih Lollobrigida.

 

 

 Svi na pod (Autor fotografije: Sagor Mešković)

Svi na pod (Autor fotografije: Sagor Mešković)

 

Spot za numeru „Do kraja sveta“ je premijerno prikazan na MTV-ju, a u celosti ga je realizovao Sagor Mešković. „Veoma intuitivno sam prišao procesu, od odabira lokacije do postprodukcije“, objašnjava autor spota i dodaje: „Želeo sam da dekonstruišem igranu formu i zamenim je pitoresknom storijom koja u skoro svakom segmentu sadrži taj pseudo-realizam, istinu iz mašte“.

 

Za potrebe postprodukcije videa korišćene su i neke od savremenih tehnika koje spotu daju dodatnu dozu nadrealnosti u priči koja iz ugla pevačice Bojane Vunturišević, simbolično govori o kraju sveta kakvog poznajemo. Protagonisti njene naracije, pored Rudića, su i ostali članovi benda, bubnjar Goran Milošević, gitarista Ivan Mirković, basista Ivan Mihajlović i saksofonista Džemal Al Kisvani.
 

MTV download: Svi na pod! – Do kraja sveta
Od utorka, 27. novembra, samo na MTV.rs