Home

VESTI

MTV: E-Play i Vatra prikazuju nove spotove

No Comments Latest

MTV: E-Play i Vatra prikazuju nove spotoveBeogradski sastav E-play premijerno će prikazati novi spot za pesmu “Ljubica” na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova. Zajedno sa njima svoje novo video ostvarenje za numeru “Saturn” predstaviće i grupa Vatra, ovogodišnji kandidat za MTV Best Adria Act nagradu.
  
Stihovi “da li znaš kako dobila si ime ” i  “šta se desi kada prvo slovo skines Ljubice” zagrmeće na MTV kanalu u u ponedeljak u 20h, kada će gledaoci moći da vide i spot sastavljen od kadrova sa prolećne turneje benda E-play.
  

Ideja za spot je proistekla od mlade ekipe talentovanih ljudi na čelu sa Đorđem Milosavljevićem Gerom (rediteljem), Sarom Vulović (rediteljkom) i Mihajlom Vitezovićem (scenaristom). Kao snimatelji ovog video rada potpisuju se Boris Nestorović, Dejana Batalović i Vladimir Sljepčević. U glavnim ulogama našli su se mladi glumci Kristina Jovanović Kika i Nemanja Miunović.

Na spotu “Ljubica” radila je velika ekipa koja je pratila bend na prolećnoj turneji u nekoliko gradova Srbije i uspela da zabeležili mnoge fenomenalne trenutke. Spot sadrži kadrove sa koncerta iz Fabrike (Novi Sad), Miksera (Beograd), Festa (Zemun)…

“Gera i ekipa su nas pratili na dosta koncerata i to je bilo fenomenalno obostrano iskustvo. Hvala pre svega publici bez koje ovi snimci ne bi bili isti. Pored snimaka sa koncerata u spotu se nalazi paralelna priča u igranoj formi. To je prvi put u našoj karijeri da imamo i igranu formu sa pravim glumcima. Mladi režiseri su slikovito prikazali kako iz njihovog ugla izgleda neko sa dva lica.” – izjavila je pevačica i basistkinja benda Maja Cvetković.

 

 

 MTV: E-Play i Vatra prikazuju nove spotove

MTV: E-Play i Vatra prikazuju nove spotove

 

 

Između brojnih koncerata na kojima trenutno promovišu aktuelni singl "Tango" i obeležavaju 15. godišnjicu postojanja, grupa Vatra je ovih dana snimila video spot za novi singl "Saturn". Takođe, još jedno priznanje je stiglo za bend i to u vidu nominacije za prestižnu MTV Best Adra Act nagradu. Fanovi za Vatru mogu da glasaju od utorka na mtvema.com.

I ovog puta bedn se odučilo za proverenog saradnika, reditelja Filipa Filkovića Philtza s kojim su do sada snimili ukupno 11 spotova. Kulisa za novi video smeštena je u Kazalištu Virovitica, a postavljanje je trajalo čak dva dana, koliko i samo snimanje.

“Saturn", za koji muziku i tekst potpisuje frontmen benda Ivan Dečak, je, nakon "Tanga", drugi singl kojim bend najavljuje svoj sedmi po redu studijski album i veliki zagrebački koncert.