Home

VESTI

Moj MTV

No Comments Latest

Moj MTV

MTV je dinamičan, energičan eksperiment na stecištu muzike, kreativnosti i kulture mladih. Tokom više od 27 godina, MTV se razvijao, izazivao je norme i rušio granice – nudeći svakoj novoj generaciji kreativni odušak i glas koji zabavlja, informiše i spaja na svakoj platformi i svakom ekranu.

MTV ponovno osvežava svoju robnu marku u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i širom regije bivše Jugoslavije, kao što pokazuje aktuelna kampanja "Moj MTV". Kampanja naglašava pozitivne promene MTV-ja u etru, na internetu i na terenu, kako bi se publika, individualno i kolektivno, ponovo identifikovala i izgradila uzajamnu vezu sa MTV-jem.

Deo tog napora je i MTV-jevo širenje aktivnosti u Srbiji i Hrvatskoj – otvarajući svoja predstavništva u Beogradu i Zagrebu i jačajući svoju vezu sa ključnim akterima u obe države. Istovremeno, ostaje prisutan u Sloveniji i utire nove puteve za budući razvoj MTV-ja u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.  

Uz novu, najsavremeniju tehnologiju MTV je lansirao i lokalizovana emitovanja u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, pri čemu se pre svega misli na TV grafiku, različite jezičke verzije programa, kao i reklamne blokove, koje će biti na jeziku određenog tržišta. To osigurava veću marketinšku adekvatnost i korisnicima i oglašivačima, nudeći tako i jednima i drugima efektivniji i relevantniji marketing.  

 

 

"Naša nova strategija je približiti MTV svima na lokalnom nivou, povećavajući povezanost svakog pojedinca sa MTV-jem regionalno, na evropskom nivou i globalno", rekao je Tom Ehr, regionalni generalni direktor MTV-ja. "Kada se promene na kojima radimo ustale, iskreno verujemo da će za oglašivače, muzičare, video producente, saradnike i – što je najvažnije – za našu publiku "Moj MTV" postati "Moj MTV, Tvoj MTV, Naš MTV".  

Jedan od najvažnijih aspekata novog pristupa biće ponovno fokusiranje na ono što "M" u imenu MTV predstavlja, dakle na muziku. MTV će snažno podržati i emitovati spotove iz svake države u regiji, pružajući mladim umetnicima pravo i stalno predstavljanje njihove muzike – kako u okviru njihove države, tako i u njenom susedstvu. Kao rezultat, gledaoci će više nego ikada do sada, moći da vide i čuju lokalnu muziku i da otkriju više stranih izvođača. MTV za bližu budućnost traži kreativne načine saradnje sa muzičarima i video producentima, za koje je siguran da će poboljšati kvalitet i povećati kvantitet video spotova do novih nivoa.

 

 

Ninoslav Jovanović, glavni i odgovorni urednik:

"Ali 'Moj MTV' je već  krcat novim spotovima! I svi oni koji prate naš program primetili su sasvim novi grafički izgled i utisak programa sa sasvim novim bojama, škakljivim naslovima i promocijama, novim MTV-jevim identifikacijama koje variraju u celom spektru od umetničkih, preko zabavnih do otkačenih. Sa ovim svežim novim izgledom, MTV je započeo i letnju programsku šemu, koja sadrži nove epizode najomiljenijih MTV-jevih emisija kao što su: Satchez Get High: Pritchard Vs. Danton, Next ili Travis Pastana.”

Još više će uslediti narednih meseci sa potpuno novim međunarodnim MTV formatima, novim lokalno proizvedenim emisijama i novim dinamičnim internetskim stranicama "Moj MTV" za svaku državu u regiji. Za sada pogledajte novi MTV na televiziji, pridružite nam se na letnjim zabavama u svojoj blizini i ostanite sa nama kako biste pratili nov razvoj događaja. I ne zaboravite, to je Moj MTV, Tvoj MTV, Naš MTV."