Home

VESTI

MOBI kartom do Festivala Nauke

No Comments Latest

Exit ponovo nominovan za najbolji evropski festival

Telekom Srbije izašao je u susret svojim korisnicima pa svi pretplatnici mogu preko sms poruke kupiti elektronsku MOBI kartu za Festival nauke.

MOBI karta može se kupiti slanjem SMS poruke sa tekstom FN (razmak)1 ili FN(razmak)2 na broj 5000. FN 1 je oznaka za kupovinu jedne, a FN 2 za kupovinu dve karte.

Gradsko saobraćajno preduzeće i ove godine je podržalo manifestaciju Festival nauke, a svi posetioci koji budu gradskim prevozom dolazili na Festival imaće povlastice.

Tokom tri dana trajanja Festivala nauke, 4, 5 i 6. decembra u vozilima Gradskog saobraćajnog prevoza karta za Festival važiće i kao putna isprava u periodu od 10.00 – 20.00h.

Zbog velikog broja posetilaca koji se očekuju tokom trajanja Festivala, za saobraćaj će biti zatvorena i Masarikova ulica, na potezu od gradske garaže “Masarikova“ do ugla Masarikove i Resavske ulice.

UPUTSTVO ZA KUPOVINU MOBI KARTE ZA FESTIVAL NAUK U NASTAVKU:

 

 

Svi pretplatnici TELEKOM mreze mobilne telefonije mogu kupiti elektronsku MOBI-Kartu za FESTIVAL NAUKE putem SMS-a ! MOBI-Kartu mozete kupiti slanjem SMS poruke sa tekstom

FN(razmak)1 ili FN(razmak)2

na broj 5000

FN 1 je tekst za kupovinu jedne karte, a FN 2 je tekst za kupovinu dve karte.

Nakon slanja poruke FN 1 korisnik ce dobiti obavestenje:

„Odgovorite na poruku s tekstom DA za kupovinu MOBI-karte za: FESTIVAL NAUKE. Cena:250 din,Kolicina: 1 kom,SKC i RK Kluz,4-6.Dec.09 Usluga:50 din+PDV“

Nakon slanja poruke FN 2 korisnik ce dobiti obavestenje:

„Odgovorite na poruku s tekstom DA za kupovinu MOBI-karte za: FESTIVAL NAUKE.Cena:500 din,Kolicina: 2 kom,SKC i RK Kluz,4-6.Dec.09 Usluga:50 din+PDV“

Kupac zatim, ukoliko zeli salje poruku sa tekstom DA na broj 5000, cime potvrdjuje kupovinu karte. Nakon slanja ove poruke, kupac na mobilni telefon dobija jedinstveni BAR-KOD, Mobi kartu sa jedinstvenim PIN brojem i pratecom informacijom:

FESTIVAL NAUKE, 4-6.12.09.Kol.1 kom. SKC i RK Kluz

Korisnik sa MOBI-KARTOM koja sadrzi 1 kartu ( FN 1 ) moze jednom posetiti oba mesta dogadjaja. Isto vazi i za dve osobe u slucaju da jedna MOBI-Karta sadrzi karte za dve osobe ( FN 2 ).

Ocitavanje MOBI-karata vrsi se skeniranjem na ulazu u SKC i RK KLUZ. Skeniranjem na oba mesta dogadjaja MOBI-Karta je trajno ponistena i vise se ne moze koristiti.