Home

VESTI

Mladi brinu za svoje sugradjane

No Comments Latest

Mladi brinu za svoje sugradjaneNevladina organizacija Space Motion nastavlja sa realizacijom svog projekta pod imenom Ti si bitan.

 

Tri meseca za redom mladi momci i devojke uz podršku Grada Novog Sada prenose poruku o zdravlju i slobodnom vremenu mladih na popularnim novosadskim mestima gde se inače okupljaju mladi.

 

U toku poslednjeg meseca realizacije projekta članovi Space motion ekipe pojaviće se na najpopularnijem novosadskom klizalištu SPENS-a, u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, u centru Novog Sada, a možda i mladima najzanimljivijem mestu u noćnom klubu.

 

U toku akcija promocija zdravlja mladih, svojim sugrađanima će aktivisti u projektu podeliti edukativni materijal, majice i kondome i na taj način skrenuće im pažnju kako mogu pozitivno uticati i poboljšati svoje zdravlje.

 

 

 Akcija "Ti si bitan"

Akcija "Ti si bitan"

 

 
Kao velika završnica celokupnog projekta koju čine ekipa mladih i entuzijastičnih Novosađana biće velika žurka na kojoj će pored ekipe Space motion disk džokeja nastupiti i renomirani umetnici.

 

Žurka će se održati u Novosadskom klubu Compressor u subotu 28. januara sa početkom u 22 časa, a ulaz će za sve posetioce biti slobodan.

 

 

 Akcija "Ti si bitan"

Akcija "Ti si bitan"

 

 

Završetkom projekta Ti si bitan, PR NVO Space Motion Gabrijela Gal izjavila je: „Završetkom ovog projekta, ulazimo u novu 2012. godinu sa velikim planovima i projektima koje smo spremili. Već početkom marta krenućemo sa realizacijom novog projekta koji će biti orijentisan na humanost i pomoć deci, dok u drugom delu planiramo još dva projekta među kojima je i druga po redu Novosadska rolerijada kojoj se svi radujemo“.