Home

VESTI

Mikser Design Food: Sajam dizajnirane hrane

No Comments Latest

Sajam dizajnirane hrane - Mikser Design Food, Mikser House Kulturna organizacija Mikser posvećena razvoju kreativne industrije Balkana nastavlja sa reanimacijom Savamale i 22. decembra u renoviranom Mikser House-u organizuje treći po redu sajam dizajnirane hrane – Mikser Design Food, ovoga puta u novogodišnjem izdanju.

Za učešće u specijalizovanoj jednodnevnoj manifestaciji koja za cilj ima promovisanje kreativnosti i inovacija na domaćoj gastronomskoj sceni mogu se prijaviti mali i veliki proizvođači organske hrane, vinarije, male radionice za izradu lokalnih specijaliteta, prodavnice zdrave hrane, talentovane domaćice, ali i industrijski i grafički dizajneri, škole kuvanja, specijalizovanje knjižare, proizvođači kuhinjske opreme i predstavnici medija. 

 

Izlagači na Mikser Design Food događaju biće u prilici da posetiocima predstave i ponude na prodaju svoje proizvode, kao i  da prate i učestvuju u programu radionica i  časovima kuvanja "uživo".

 

 

 Sajam dizajnirane hrane - Mikser Design Food, Mikser House, 22.decembar

Sajam dizajnirane hrane – Mikser Design Food, Mikser House

 

Dizajnirana hrana, piće i delikatesi, kao i dizajnerski komadi za serviranje i degustaciju – proizvodi inspirisani hranom i svi oni mirisi i ukusi koji nas podsećaju na praznike naći će se pod krovom Mikser House-a u Karađorđevoj 46, 22. decembra, od 12-20h.

 

Biće to ujedno i prilika da organizatori manifestacije učesnicima i posetiocima predstave novi koncept renoviranog Mikser House-a, koji će od februara 2013 godine funkcionisati kao permanentni  regionalni kreativni centar sa prodavnicom autentičnih proizvoda kreiranih i proizvedenih na Balkanu, kao i intenzivnim kulturnim i edukativnim programom tokom čitave godine. 

 

 

Sajam dizajnirane hrane - Mikser Design Food, Mikser House, 22.decembar

Sajam dizajnirane hrane – Mikser Design Food, Mikser House

 

Kontakt za više informacija, uslove i prijave za učešće:

Aleksandar Spasojević, sale@mikser.rs, 062 80 40 133 Rok za prijave: 17.12.2012.