Home

VESTI

:::MASTER SOUND::: 23-24.novembar ’07

No Comments Latest

Master Centar – Novosadski Sajam

 

Master Sound

 

Evil Eddie Richards / Dy-na-mix, Storm, Lunar Tunes, Wiggle Uk

 

Terry Francis / Fabric, Wiggle Uk

 

Dave Mothersole / Ministry Of Sound Uk

Natasha I Goya / Cnb, Funpro4

 

Lale / Happy People

Projekat Master Sound već u najavi pretenduje da postane muzički događaj sezone u Novom Sadu, pa i u Srbiji. U ambijentu visokog stila sa VIP ložom nastupiće šest renomiranih britanskih didžejeva uz najprikladniju muzičku podršku poznatih srpskih disk-džokeja. Dugogodišnja gostovanja londonskih tekhaus didžejeva u Novom Sadu će biti krunisana velikim klupskim događajem u jednom vikendu, krajem novembra meseca. Na dve dvanaestočasovne žurke okupiće se par hiljada fanova britanskog didžejinga. U dobro ozvučenom predvorju Master centra Novosadskog sajma, uz lasere i druge svetlosne efekte nastupiće Eddie Richards, Terry Francis, Dave Mothersole, Nathan Coles, Lexicon Avenue i Jim Rivers. Nastupiće i Club ‘n’ Bar, Noise Destruction i Happy People didžejevi, koji su već nastupili više puta sa ovim DJ zvezdama, stoga će to biti već uvežbana žurka, ali ovaj put u novom, većem, boljem i drugačijem ambijentu.

 

DJ bina i VIP stejdž sa posebnim šankom će se nalaziti na gornjem nivou predvorja Master centra, dok će glavni podijum za ples činiti prostranost aule ispred didžejeva. Veliki londonski vikend okupiće poklonike kvalitetnog elektronskog zvuka 23. i 24. novembra 2007. godine, već od 20 časova, u auli Master centra u Novom Sadu. Ovo će biti događaj koji se pamti, a već je žurka koja se s nestrpljenjem iščekuje.

 

Ambijent predvorja Master centra će upotpuniti dekorativna rasveta, tzv. "zvezdano nebo", koja će biti postavljena prvi put u Novom Sadu na Master Soundu. Glavni ulaz u Master centar ima tri ulazno-izlazna prolaza, od kojih su dva rotaciona, a čekiranje ulaznica olakšaće savremeni tiketing sistem (bar-kod) koji će omogućiti da se neometano i sa lakoćom organizuje ulaz i izlaz posetilaca.

 

Doživljaj će upotpuniti laseri, skeneri i druga svetlosna oprema, kao i stakleni zidovi aule koji će menjati svoju boju.

 

VIP ulaznice

Informacije u vezi sa VIP ulaznicama možete dobiti pozivom na broj +381 (0)64 823 13 04

 

Broj svih vrsta ulaznica je ograničen!

 

Cena karte: Dvodnevne 1.800 Din
Jednodnevne 1.200 Din

 

 

 

 

Izvor www.clubnbar.co.yu