Home

VESTI

Marčelo objavio novi singl “Laž”

No Comments Latest

Marčelo objavio novi singl "Laž"Pred koncerte koje će povodom 10 godina od objavljivanja debi albuma „De Facto“ Marčelo održati u beogradskom Domu omladine 7. decembra i u novosadskom klubu The Quarter 13. decembra, Marko Šelić je objavio novi singl – ,,Laž“, pesmu koja će se naći na predstojećem izdanju ,,Napet šou“.
  
U Marčelovoj ,,Laži“ krije se samo istina! Još jednom je uspeo da britkim jezikom opiše društvo u kojem živimo i da ukaže na probleme sa kojima se obrazovana omladina svakodnevno susreće – konkretno, na problem zapošljavanja, praćen nepravdom i poniženjem:
  

,,Posle ,,Pegle", napetovanje se nastavlja i kroz ovu pesmu. Naravno, ni ovo nije vredno galame, opet generalizujem, ima kod nas svega dva – tri zabeležena slučaja zapošljavanja preko veze…zabeležena dok kucam ovu rečenicu”, najavio je Marko u svom stilu novi singl koji je za 24 sata na njegovom zvaničnom YouTube kanalu videlo više od 20.000 ljudi!
 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=iIpyjK87STs|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Marčelo objavio novi singl "Laž"

 

 

Podsećamo da ulaznice za veliki beogradski koncert koji će Marčelo i Iskaz održati 7. decembra u DOB-u mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 800 dinara na svim Eventim prodajnim mestima.

Ulaznice za novosadski koncert 13. decembra koštaju 600 dinara i dostupne su na svim GigsTix prodajnim mestima.