Home

VESTI

Letnje sniženje cena u studiju Digimedia

No Comments Latest

Letnje sniženje cena u studiju Digimedia

I ovog leta pripremili smo osvežavajuća iznenađenja za muzičare! Pored sniženih, letnjih cena studijskih usluga, promovišemo i novinu u studijskoj ponudi – Produkcione pakete.

Produkcioni paketi podrazumevaju kompletan proces produkcije željenog broja muzičkih numera: snimanje, miks i izbacivanje finalnog materijala.

 

U cenu paketa je uključen angažman producenta i snimatelja. Paketi su podeljeni u grupe prema broju pesama koje se produciraju (Pesma, Singl, Maksi, EP i Album), a cena produkcionih paketa je izuzetno povoljna: kompletan album je moguće snimiti za samo 880 EUR!

Za potrebe projekata koji zahtevaju iznajmljivanje studijskih kapaciteta na određen period, cena studijskog dana je snižena na 100-120 EUR u zavisnosti od dužine perioda iznajmljivanja. Studijski dan traje 8 sati, a u cenu je uključen angažman studijskog tehničara.

Detaljne informacije o studiju i letnjoj ponudi pogledajte na: www.digimedia.rs/leto2011

 

 

 Studio Digimedia

Studio Digimedia

 

Studio Digimedia

Studio Digimedia nalazi se u centru Beograda, odmah ispod Slavije, na samo 15 minuta hoda od autobuske i železničke stanice. Kompletno je pod dnevnim svetlom, klimatizovan, poseduje sobu za odmor iz koje je moguće pratiti tok snimanja, kafe kuhinju, terasu, neograničene količine kafe, kao i pristup brzom bežičnom Internetu.

Gluva soba ima osnovu 50 kvm i spušteni plafon na visini od 3m, potpuno je akustički obrađena i izolovana, sa pokretnim paravanima za dodatne akustičke intervencije.

 

 

 

 Studio Digimedia - Kontrolna soba

Studio Digimedia – Kontrolna soba

 

 

Kontrolna soba je površine 25 kvm, potpuno je akustički obrađena, sa dovoljno prostora za grupno preslušavanje ili pilotiranje (do dva muzičara).

Između gluve i kontrolne sobe razvučene su 32 linije, što omogućava istovremeno snimanje svih članova benda sa individualno podešenim slušanjima.

Studio je opremljen vrhunskom analognom i digitalnom opremom (Digidesign ICON, Avalon, ADL, Drawmer, PreSonus, Urei, AKG, RME…) i velikim setom mikrofona (Neumann, AKG, Sennheiser, Shure, Audio-Technica, Electro-Voice…).

 

 

Studio Digimedia
Svetozara Markovića 42, 11000 Beograd
telefon: (011) 2659 143
e-mail: [email protected]
web: www.digimedia.rs/leto2011