Home

VESTI

Lady Gaga napokon u Beogradu

No Comments Latest

Lady GagaTrenutno najskandalnoznija ličnost muzičke scene Džoana Stefani Garmanoti, poznatija kao Lady Gaga, nastupiće u Beogradu, ali će otpevati samo jednu pesmu.

Informacija koja nije zvanično objavljena na njenom sajtu je dolazi u Beograd početkom aprila (1-2 .april).

 

Za ovaj nastup nećete moći da kupite karte, ulaznica će biti crtež Lady Gage koji ćete morati sami da nacrtate. 

 

Akcija " Drawn this way " je nastala iz potrebe da se nadje najbolja ilustracija Lagy Gage, koja uskoro počinje da radi kao kolumnistkinja V magazina.

 

Bez obzira što će otpevati samo jednu pesmu, tražila je posebne rekvizite na sceni.

 

Za nastup je tražila dve velike staklene kocke dimezija 2x2m pune bubšvaba i raznih insekata, posebno onih koje sijaju u mraku. Pored toga, potrebna joj je jedna ljuljaška da bi tokom pevanja bolje uhvatila zalet i otpevala visoke tonove.

 

 

Lady Gaga

Lady Gaga

 

Za njene igrače koji će biti na sceni potrebno je obezbediti 25 lopti za pilates u zlatnoj boji. Biće zabranjena upotreba osvetljenja, jedni izvor svetlosti će biti svetleće bube i najviše 5-6 sveća, pošto ne planira da se šminka i troši novac na kilogram skupih boja koliko joj je potrebno za jedan nastup.

 

Minimalizam na nastupu primenjivaće prvi put i samo kod nas, po sistemu "kolko para, toliko muzike"… Svi fanovi Lagy Gage tj. svi njeni " Monstrumi " verujemo da će uživati.

Clubbing.rs neće deliti karte za ovaj dogadjaj. Srećan Vam 1.april 🙂