Home

VESTI

Kreće “Hitorama” na MTV-u

No Comments Latest

Kreće "Hitorama" na MTV-uRegionalni MTV od 26. novembra počinje sa emitovanjem sa nove muzičke emisije "Hitorama", koju će voditi hrvatska pop pevačica Ida Prester iz grupe Lollobrigida i srpski glumac Sergej Trifunović.


Kako je najavljeno, Presterova i Trifunović će u svakom nastavku "Hitorame" ugostiti trenutno najtraženije bendove, ali i muzičare koji se nisu ranije pojavljivali na MTV-u, koji će se predstaviti publici izvođenjem uživo svojih pesama i velikih MTV hitova. 

 

Glavni i odgovorni urednik MTV-a Ninoslav Jovanović rekao je na konferenciji za novinare u Beogradu da je "Hitorama" pokušaj da se "živom svirkom vrati pop rok muzika na velika vrata, kroz najveći regionalni muzički šou u kome gostuju sve zvezde i neka iznenađenja". 


Trifunović je rekao da od osamdesetih godina i "Hita meseca" na televiziji nije postojao takav medijski "podsticaj ljudima koji se bave rokenrolom" kao što će biti "Hitorama".

 

"Postoji gomila neverovatnih klinaca i dinosaurusa. Fantastično je da imamo jednu ovakvu emisiju da to predstavi", rekao je Trifunović.

 

 

 Hitorama crew - Sergej i Ida

Hitorama crew – Sergej i Ida