Home

VESTI

„Kraj oktobra“ na Exit etiketi

No Comments Latest

„Kraj oktobra“ na Exit etiketi

Novi singl sastava Darkwood Dub, „Kraj oktobra“, od danas je dostupan za besplatno preuzimanje na sajtu exitmusic.tv. Spot za ovaj singl predstavićemo na Youtube kanalu Exit festivala već u petak, dok će novi album Darkvudi izdati na Exit etiketi 1. jula, neposredno pred Exit!

 

Prvi singl grupe Darkwood Dub, “Nešto sasvim izvesno”, sa predstojećeg albuma, u kojem gostuje legendarna diva Bisera Veletanlić izdat je u aprilu mesecu na Exit etiketi. Na promociji singla u Domu omladine ekskluzivno je prikazan i spot za ovaj singl. 

 

Sastav Darkwood Dub će Novosađani ubrzo biti u prilici da čuju na otvaranju Cinema City festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi 18. juna, a njihova svirka nas očekuje i na Main stage-u Exita prvog dana festivala, 7. jula.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=ePuIztMhlPM|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Darkwood Dub – Kraj Oktobra (HQ)

 

 

Izabran je i pobednik Darkwood Dub remiks konkursa

 

Soundcloud, Darkwood Dub i Exit Label od 5. do 25. maja održali su konkurs za najbolji remiks singla “Nešto sasvim izvesno”.

Nakon preslušavanja više od pedeset pristiglih remiksa, odlučeno je da je pobednik Damjan Eltech, a kako zvuči njegov remiks novog hita Darkvuda možete da čujete na ovom linku

 

Pobednik konkursa dobio je nalog na Soundcloud.com, ulaznicu za Exit festival, a njegov remiks mesto u paketu za besplatno pruzimanje koji će izaći početkom jula.

 

 

Darkwood Dub

Darkwood Dub -Kraj Oktobra

 

 

EXIT label je srpska online etiketa, nastala u februaru 2009. godine kao odgovor na novi način distribucije muzike, sa željom da kvalitetnim domaćim izvođačima pruži što bolju promociju, kako kroz besplatan download, tako i nastupima uživo. Na ovaj način Exit, uz podršku Tuborga, stavlja postojeću infrastukturu i promotivne kampanje za Exit festival i u službu promocije bendova.

 

Exit online etiketa nastaviće da predstavlja najbolja imena domaće i regionalne scene, čiji će albumi biti dostupni za besplatan download, i aktivno će promovisati muzičare sa ovih prostora.