Home

VESTI

Koncertna promocija albuma Ventolina

No Comments Latest

Koncertna promocija albuma VentolinaBeograska grupa Ventolin završila je peto studijsko izdanje. Album pod nazivom “Homebound“ izlazi pod etikotom izdavačke kuće Ammonite Records, a bend će ga promovisati u subotu 16. aprila u klubu Blue Moon (Zmaj Jovina 4).

 

Ventolin će nastupiti u punom sastavu, a specijalni gost na beogradskom koncertu biće Ivana Smolović koja je otpevala niz pretećih vokala na novom izdanju.

 

“Album “Homebound“  je  na neki način povratak počecima Ventolina. Naime, prema odnosu akustičnih i električnih gitara, tempa pesama i atmosferi najviše podseća na prvi album Ventolina “Inhaler“. Takođe, “Homebound“ predstavlja  nastavak priče započete na albumu “Dreams and a wake“, ispričane iz drugog ugla drugačijim muzičkim jezikom. Intimnu, kamernu atmosferu zamenila je u velikoj meri estetika  klasične rok postave”, opisuje Vladimir Marinović novo izdanje grupe Ventolin.
 
Ventolin na koncertu najavljuje čistu rokersku atmosferu koja preovlađuje i na novom izdanju. Repertoar će se bazirati na novim pesmama, a bend će publiku podsetiti i na ostvarenja sa prethodna četiri albuma.

 

 

 Ventolin

Ventolin

 

 

Cena ulaznice je 400 dinara. Svaki postilac koncerta će dobiti na poklon primerak albuma “Homebound“, a biće predstavljene i nove majice koje će moći da se kupe po promotivnim cenama.

Vrata kluba se otvaraju u 21h, a početak koncerta je planiran za 22h.

Posle beogradskog, Ventolin će održati i niz promotivnih koncerata širom Srbije. Prvi naredni biće 23. aprila u Novom Sadu u klubu CK 13.