Home

VESTI

Kompletiran program glavne bine Arsenal Festa

No Comments Latest

Kompletiran program glavne bine Arsenal FestaPsihomodo pop i Block Out nastupiće prve večeri 14. juna, Disciplina kičme 15. juna, a Darkwood Dub završnog 16. juna čime je, uz ranije najavljene izvođače, kompletiran spisak izvođača Glavne bine trodnevnog "Arsenal festa" u Kragujevcu.
 
Na Glavnoj bini, koja se nalazi u prostoru na otvorenom "Kneževom arsenalu", prve večeri u četvrtak 14. juna nastupaju nosioci programa severnoirski alter/pank/metalci Therapy?, a uz zagrebačke rokere Psihomodo i beogradske alternativce Block Out, tu su i rege-hardkor bend Eyesburn i kragujevački pankeri LUR.
 

Druge večeri u petak 15. juna uz nosioce programa britanski elektro-dens-hiphop bend Stereo MC's i Disciplinu, nastupaju i bosanskohercegovačka Dubioza kolektiv, domaći hiphoper Marčelo i njegovi Filteri, kao i zagrebački alternativci Pips, Chip & Videoclips.

Završne večeri najvećeg festivala Šumadije i okoline, u subotu 16. juna uz nosioce programa Rundek Cargo trio, sviraće i Darkvudi, beogradska pop senzacija Zemlja gruva, alternativni Autogeni trening iz Nikšića/Podgorice, a festival se završava u ranim jutarnjim satima u nedelju velikom žurkom uz set međunarodno poznatog didžeja Marka Nastića.

Prošlogodišnji prvi "Arsenal fest" imao je samo jednu binu. Drugi "Arsenal" biće još veći sa programom na dve bine, jer pored Glavne, obližnja "Zastavina bašta" biće mesto za drugu binu koja će tokom tri dana menjati ime i izvođače. Na "Radio 9 bini", "Popboks bini" i "MTV bini" predstaviće se brojni srpski i regionalni bendovi, čija ćemo imena saopštiti za nekoliko dana.

 

 

 Kompletiran program glavne bine Arsenal Festa

Stereo MC's

 

 
VAŽNO!!! Od danas se za jedno veče "Arsenal festa" može kupiti pojedinačna ulaznica koja košta samo 700 dinara, dok komplet za sva tri festivalska dana košta 1.500 dinara. Takve cene važiće samo do 4. juna kada će karte poskupeti.

Ulaznice za "Arsenal fest" se mogu naći preko mreža Eventim i Card Service, kao i na sledećim mestima:

BEOGRAD – Dom omladine,
KRAGUJEVAC – Dom omladine, Music shop „Dr Studio“, „KG Polis“ (Ulica Glavna 59),
ČAČAK – Caffe club „Velvet“,
KRALJEVO – Caffe club „Sotto Sopra“,
JAGODINA – „TNT Music“,
SMEDEREVSKA PALANKA – Irish club „Dr Watson“,
KRUŠEVAC – Caffe club „Grizzly“.

 

 

 Kompletiran program glavne bine Arsenal Festa

Rundek Cargo trio

 

 

I ove godine, zainteresovani posetioci "Arsenal festa" iz drugih gradova Srbije i regiona, moći će da koriste usluge popularnog "Arsenal Rock kampa" kod stadiona "Čika Dača" u Kragujevcu uz popularnu cenu od svega 500 dinara za sva tri dana festivala.

 

 Info:

www.domomladine.com
www.longplay.rs
www.facebook.com/pages/Arsenal-FEST

 

Kompletan spisak izvođača Glavne bine Arsenal festa
(po redu nastupa, dok će satnica biti naknadno objavljena)

 

Četvrtak, 14. juni, 2012.

LUR (KG)
Eyesburn (BG)
Psihomodo pop (ZG)
Therapy? (UK)
Block Out (BG)

Petak, 15. juni, 2012.

Marčelo i Filteri (BG)
Pips, Chips & Videoclips (ZG)
Disciplina kičme (BG)
Stereo MC's (UK)
Dubioza kolektiv (BIH)

Subota, 16. juni, 2012.

Autogeni trening (CG)
Zemlja gruva (BG)
Rundek Cargo trio (ZG/FR)
Darkwood Dub (BG)
Marko Nastić DJ (BG)