Home

VESTI

Kluba Papaya objavljuje konkurs za muzičke producente

No Comments Latest

Papaya Day & Night 2010 Svetski je trend da poznati klubovi i muzičari surađuju na izdavanju muzičkih kompilacija.

 

Muzika je osnovni pokretač zabave, a klupska okupljališta mesta promovisanja i susreta publike i muzičke scene, što rezultira uzajamnim jedinstvenim iskustvom te kulturnim doživljajem.

 

Ovakva kompilacija predstavlja viši nivo muzičke, ali i turističke ponude, koju zatičemo na svetski poznatim turističkim lokacijama.

 

Poznata muzička kompilacija Cafe Del Mar doživela je prošle godine svoje 31 izdanje, a Cafe Del Mar već je 15-tak godina popularno okupljalište u San Antoniju na Ibizi. Drugi je svetski poznati primer Budha bar kompilacija i istoimeni bar u Parizu koji je postao turistički posećeniji od nekih pariskih muzeja.

 

I u Hrvatskoj se pre 6 godina pojavila ideja o povezivanju konkretne lokacije u vidu popularnog klupskog okupljališta, konkretno kluba Papaye i skupine renomiranih muzičara i producenata na kreiranju i izdavanju takve muzičke kompilacije. Projekt poput ovoga, pokazali su se od izuzetne pomoći u turističkoj promociji destinacije, jer omogućavaju svakom pojedincu u svetu da slušajući muziku doživi dijelić atmosfere i uzbuđenja koji mu pruža boravak u klubu Papaya.

KONKURS ZA MUZIČKE PRODUCENTE – PAPAYA DAY & NIGHT 2010.

Ekskluzivna Papaya Day & Night muzička kompilacija koja će ove godine zabeležiti svoje šesto izdanje, u svojim prethodnim izdanjima okupljala je krem domaćih i inostranih producenata i vokalista (Barbara Tucker, Freemasons, D Jamm, PlayOne, Toni Cetinski i dr.). Prošlogodišnja kompilacija zabeležila je prema regionalnim kriterijima odličan uspeh s prodajom većom od 15 000 primjeraka, a ista je došla u ruke i CD playere gostiju iz 52 različite zemlje. Papaya Day&Night kompilacija predstavljena je i u sklopu svih većih svetskih muzičkih manifestacija poput WMC u Miamiju.

 

 

Konkurs je otvoren za sve punoletne, bez obzira iz koje zemlje dolaze
Konkurs je otvoren za sve punoletne, bez obzira iz koje zemlje dolaze
 
 

Kako učestvovati:
1. Napravite plesni singl u sledećim muzičkim pravcima: house, trance, progressive house, progressive trance.
2. Upload-ujte svoju kreaciju  na bilo koji od poznatih file hostera (Rapidshare, Zippyshare, ZShare itd.) u mp3 formatu (320 kbps) te pošaljite link na e-mail adresu [email protected]   najkasnije do ponoći u subotu 01.05. 2010. Osim linka, e-mail mora sadržavati i ove podatke: ime pesme, ime ili alias remixera/producenta, kontakt remixera/producenta (e-mail adresa, broj kontakt telefona, adresa i mesto stanovanja).
3. Nakon konsultacija Papayinog žirija pobednik će biti proglašen 07.05. 2010. na službenim stranicama www.papaya.com.hr

Ostala pravila za učestvovanje u konkursu:
1.  U konkursu mogu sudelovati punoletne osobe (18+), bez obzira iz koje zemlje dolaze.
2.  U natječaju mogu sudelovati pojedinci ili producentski/remixerski timovi, ali bez obzira na broj prijavljenih članova tima nagrađeni dobivaju dvije VIP ulaznice za bilo koji od festivala u klubu Papaya, nastup na jednom od festivala u klubu Papaya.
3. Klub Papaya nije odgovoran u slučaju zloupotrebe ulaznica koje dodjeljuje kao nagradu na konkursu.
4. Muzički komad ne smije trajati dulje od 7 min., a kraće od 3.30 min. Pojedinac ili producentski/remixerski tim sme prijaviti najviše jedan uradak.
5. Svi radovi koji sadrže zvučne zapise i autorska djela drugih autora/izvođača/producenata, a koji tu upotrebu nisu dozvolili, biće diskvalifikovani.
6.  Autori zadržavaju svoja producentska i autorska prava, te ustupaju klubu Papaya prava na korištenje prijavljenog rada u promotivne svrhe do 1. januara 2011 godine.
Srećno,

PAPAYA TEAM

www.papaya.com.hr