Home

VESTI

Kišobran uz Thank You Baudelaire u Novom Sadu!

No Comments Latest

Thank You Baudelaire

 Druga destinacija na turneji beogradskog benda Thank You Baudelaire je Novi Sad. 17-og novembra u klubu Quarter vas očekuje koncert TYB, a potom žurka DJ/VJ kolektiva Kišobran, koji povodom ovog gostovanja organizuje i ekskurziju.

 

Promocija "EP" izdanja pod nazivom "Racing Raindrops", je uveliko počela. Može da se skine i presluša na sajtu benda: http://tyb.kisobran.org/. Krajem septembra 2012. godine, izašao je i spot za pesmu "Brief Moments" (http://youtu.be/X7Tiw87UR7s ), koji je premijerno prikazan na sajtovima regionalnog MTV-a. Promocija se seli uz pomoć turneje na regionalne centre, zato ne propustite priliku da nas čujete uživo!

 

Thank You Baudelaire je indie-rock-dance bend iz Beograda. Koncertno aktivni manje od godinu dana, uspeli su za kratko vreme da privuku pažnju javnosti. Nastupali su na festival Mikser u Beogradu, Jelen Demofestu u Banja Luci, na Šabačkom letnjem festivalu i pored nekoliko koncerata u svom rodnom gradu, nastupili su uživo i na FDU u okviru programa FIST radija. Svoje prvo izdanje, EP Racing Raindrops, stavili su pod Kišobran, a urađen je i spot za prvi singl, pesmu Brief Moments.

 

 

 Thank You Baudelaire

Thank You Baudelaire

 

 

Kišobran DJ tim od 2006. godine, radi indie/alternativne žurke po Beogradu. Prepoznatljivi po pitkoj atmosferi i pažljivo biranim plejlistama radili su u gotovo svim alternativnim beogradskim klubovima. Od 2010. godine, pod Kišobranom se nalazi i VJ tim. Brzim usponom uspeli su da stignu i do glavne bine Exita, konferencije Share, Warrior’s Dance festivala, kao i brojnih nastupa u Domu omladine Beograda i raznih jačih elektro žurki po gradu.

 

Vrh Kišobran plejliste izgleda ovako: Arcade Fire, Florence And The Machine, Black Keys, Foster The People, M83, Nežni Dalibor, Hives, Editors, Smiths, Lykke Li, The Rapture, Cults, The Maccabees, Beirut, Autopark, National, Kasabian, Pulp, Two Door Cinema Club, Jarboli, M.I.A., The Vaccines, Does It Offend You, Yeah?.

 

http://tyb.kisobran.org/
http://kisobran.org/

 

Start: 22h
Cena karte: 200 dinara

Klub Quarter
Bulevar Despota Stefana 5
21000 Novi Sad