Home

VESTI

Kings of Strings objavili novi spot

No Comments Latest

Kings of Strings objavili novi spotTrio svetski priznatih gitarista Kings of Strings, koji čine Tomi Emanuel, Vlatko Stefanovski i Stokelo Rozenberg, objavili su spot za numeru "Good Time Charlie’s Got The Blues“.

Ova, ujedno i prva u nizu zajedničkih numera gitarskog trojca, snimljena je u Beogradu u saradnji sa producentom Vojom Aralicom, a u pitanju je instrumentalna verzija balade Denija O’Kifa (Danny O’Keefe) iz 1972. godine koju su svojevremeno izvodili i Elvis Prisli, Henk Vilijams i drugi.

 

Pored ove, još nekoliko numera snimljenih u Beogradu, pojaviće se na specijalnom izdanju „Kings of Strings“ sredinom marta u produkciji „Guitar Art“ festivala. Većina kadrova za spot snimljena je tokom njihovog sastanka u Beogradu, ali i na putovanjima po evropskim gradovima u kojima su ova trojica gitarista vežbali za predstojeću turneju tokom koje će nastupiti i u okviru ovogodišnjeg Guitar Art festivala, 17. marta u Sava centru.

 

 

 Kings Of Strings

Kings Of Strings

 

Ulaznice za ovaj koncert po cenama u pet kategorija od 1.590 do 2.990 dinara prodaju se na blagajni Sava centra, te u prodajnim mrežama Kard servisa i Eventima, dok se rezervacije najboljih mesta u sali mogu izvršiti pozivom na broj 011/220-6244.

Međunarodni, 13. po redu, "Guitar Art" festival održaće se u Beogradu od 16. do 21. marta 2012. godine. Festival pod sloganom "Kontinenti“ predstaviće više od 60 umetnika koji, shodno sloganu, dolaze iz svih naseljenih kontinenata, sa ciljem da tokom šest festivalskih dana publici približe muziku iz različitih i međusobno veoma udaljenih delova sveta.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Sgz6-ZcLLxc|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Kings of Strings – Good Time Charlie's Got The Blues

 

 

 

 

Izvor:
B92