Home

VESTI

KEF 13 – “Drugačiji svet” / otvaranje izložbe i dodela nagrade

No Comments Latest

KEF 13 - "Drugačiji svet" / otvaranje izložbe i dodela nagradePozivamo Vas na otvaranje 13. Sajma kratke elektronske forme u petak, 28. decembra u 20h, u Kulturnom centru REX (Jevrejska 16, Beograd).

Posetioci će moći da vide 47 radova autora i autorki koji su odgovarali na temu "Drugačiji svet". Autor izložbene postavke je Vladimir Tupanjac.

 

Izložba će biti otvorena do 31. decembra, a ponovo ćete moći da je pogledate od 14. do 22. januara 2013, radnim danom od 10:00 do 18:00.

Na osnovu odluke žirija KEF-a 13, prvoplasiranom radu biće dodeljena nagrada od 1000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

U okviru ovogodišnjeg Sajma kratke elektronske forme, imali ste 30 sekundi da saopštite kakav/zašto/gde bi mogao da bude drugačiji svet.

KEF 13 - "Drugačiji svet" / otvaranje izložbe i dodela nagrade

Svi radovi koji su odgovorili osnovnim zahtevima konkursa (veza sa zadatom temom, trajanje do 30 sekundi, elektronska forma), postavljeni su na internet, a biće prikazani i na izložbi. Ako ste zainteresovani da ugostite izložbu, javite nam se.

Konkurs je bio otvoren za sve zainteresovane učesnike i učesnice: vizionare i vizionarke, pesimiste i pesimistkinje, profesionalne umetnike i umetnice, amatere i amaterke, entuzijaste i entuzijastkinje, oportuniste i oportunistkinje, bundžije i bundžijke, karijeriste i karijeristkinje, mlade i stare.

www.kef.rs

Organizacija i produkcija Kulturni centar Rex / Fond B92
KEF – vakcina protiv fast-mood civilizacije!
Kef 13 su podržali Ministarstvo kulture Republike Srbije, Telekom Srbija i Opština Stari Grad.