Home

VESTI

KC Grad u nominaciji za nagradu u SAD

No Comments Latest

KC Grad u nominaciji za nagradu u SAD"Ljubav je osnovna energija koja pokreće sve oko nas…ljubav je sastojak koji nas drži sve zajedno na okupu“ – reči su osnivača Fetzer instituta Džona E. Fetzera i u skladu sa njima, unazad decenijama, ovaj institut iz Mičigena (SAD) dodeljuje dve nagrade za promociju ljubavi i opraštanja u današnjem svetu.

Jedna nagrada od 25.000$ ide za organizaciju iz SAD, a drugu za organizaciju van SAD. Prijave i nominovane možete videti u Globalnoj galeriji ljubavi i praštanja (http://tellusworld.org/global-gallery).

 

Javno glasanje za NAJVOLJENIJI projekat će odrediti dobitnika nagrade koju dodeljuje Fetzer Institut.

Kulturni Front kao nominovana organizacija za nagradu Fetzer Instituta je u svom trinaestogodišnjem delovanju uspela između ostalog da pokrene razvoj celog jednog dela Beograda (Savamale), uspešno predstavlja Srbiju u Evropi i na neki način otvori mnoga vrata za napredak i promociju svežih ideja i ljudi.

 

 

 KC Grad u nominaciji za nagradu u SAD

KC Grad u nominaciji za nagradu u SAD

U svojoj borbi protiv letargičnosti i pasivnosti, Kulturni Front je 2009. godine, po otvaranju Kulturnog centra GRAD, postao poznat kao neka vrsta sigurne kuće za sve one, najmlađe, mlade i stare, koji odbijaju da budu žrtva nazadnog mentaliteta i koriste svaku priliku da se bave onim što vole, najbolje što mogu.

Akcije Kulturnog Fronta su do sada okupile veliki broj ljudi iz Srbije i celog sveta i time stvorile interkulturalnu atmosferu koja je postala zaštitni znak magacina iz XIX veka na obali Save, u prvi plan uvek stavljajući ljubav, toleranciju, dijalog, podšku dobrim idejama i razmenu znanja. Ako čitate ovo to verovatno znači da ste u nekoj meri upoznati sa onim što se događa u Kulturnom centru GRAD.

 

 

 KC Grad u nominaciji za nagradu u SAD

KC Grad u nominaciji za nagradu u SAD

 

S tim u vezi, pozivamo Vas da jednim klikom podržite gore navedene ideje i pomognete da budemo još bolji domaćini svima Vama.

Adresa na kojoj to možete učiniti i to u periodu od 14. do 28. februara je http://tellusworld.org/entry/cultural-front.