Home

VESTI

Karta za „Exit“ kamp 2.490 dinara

No Comments Latest

Exit kamp od 5. do 14. jula Ove godine „Exit” kamp će biti otvoren od 5. do 14. jula, a narukvice za boravak u kampu po ceni od 2.490 dinara od danas se mogu kupiti preko sajta www.gigstix.com a sve informacije se mogu pronaći na internet stranici www.exitfest.org .

Za sada još nije poznato na kojoj će lokaciji kamp biti smešten (prošle godine je bio na prostoru neaktivne kasarne „Janko Čmelik”), ali sigurno je da će kao i svake godine zabava u kampu trajati 24 časa dnevno.

 

Naravno, i ljubitelji fudbala će biti zadovoljni budući da će prenosi sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi biti prikazivani i na Tvrđavi i u „Exit village”, kako se ove godine kamp zvanično zove.
Da podsetimo, ovogodišnji „Exit” se održava od 8. do 11. jula, a do sada je potvrđeno da će na Tvrđavi nastupiti „The Chemical Brothers”, Mika, „Royksopp”, Rikardo Viljalobos, „Crystal Castles”, „Moderat”…

Ulaznice za „Exit” se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 6.490 dinara preko sajta „Gigstix”, dok će u redovnoj prodaji karte koštati 10.990 dinara.

 

 

Provod u kampu

Kao i svake godine, provod u kampu će trajati 00-24

 

Takođe, srednjoškolci mogu da kupe ulaznice po ceni od 4.990 dinara u „Gigstix” prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu, a moguće je kupiti i karte na četiri do šest mesečnih rata po ceni od 7.990 dinara, takođe preko „Gigstix” sajta. 

 

 

Izvor:

Blic Online