Home

VESTI

“Kad pijem-ne vozim” i za Massive Attack

No Comments Latest

10% viši popust na taksi prevoz u noći Beck’sperience-a!Deveti Beck’sperience koji po prvi put dovodi Massive Attack u Beograd, označiće početak kampanje  „Kad pijem – ne vozim“ za 2010. godinu!

 

Apatinska Pivara će i u 2010. godini, osim organizovanja prestižnih muzičkih događaja, nastojati da podstakne mlade na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima i podseti javnost o riziku kombinacije alkohola i vožnje.

 

Tako će u noći održavanja devetog po redu serijala Beck’sperience-a, u periodu od 20:30 časova u petak, 25. juna do 06:00 časova 26. juna, „Lux taxi“ svim ljubiteljima zvuka Massive Attack-a dati dodatni popust od 10% na cenu vožnje na relaciji od i ka Beogradskoj Areni. Popust od ukupno 20% na vožnju, može ostvariti svaki posetilac festivala uz pokazivanje Becks’perience ulaznice.
 

 
10% viši popust na taksi prevoz u noći Beck’sperience-a!
10% viši popust na taksi prevoz u noći Beck’sperience-a!
 
 
Apatinska pivara u saradnji sa Udruženjem taksista „Lux taxi“, drugu godinu za redom nastavlja sa realizacijom društveno odgovorne akcije „Kad pijem – ne vozim“ koja ima za cilj da podigne svest javnosti o značaju umerene konzumacije i rizičnosti kombinovanja pića i vožnje.

Podsećamo da je Apatinska Pivara u aprilu 2008. godine, u okviru muzičkog događaja Beck’sperience, pokrenula akciju „Kad pijem – ne vozim!“ upravo uz podršku prevoznika „Lux Taxi“! Pokrenuta sa ciljem da se utiče na podizanje svesti mladih o riziku kombinacije alkohola i vožnje, akcija je ubrzo dobila nacionalne razmere, a svoju podršku dala je i Uprava saobraćajne policije MUP-a Srbije.

Pridružite nam se u  našoj akciji „KAD PIJEM – NE VOZIM!“.