Home

VESTI

Još jedan dan do “2012 MTV Video music awards”!!!

No Comments Latest

Još jedan dan do "2012 MTV Video music awards"!!!Bitka za najbolji videospot u ovoj godini će u noći između četvrtka i petka dobiti pobednika! Prenos uživo počinje u 01:30, a glasanje u kategoriji “Najbolji novi izvođač” biće otvoreno i u toku dodele. Spisak fantastičnih izvođača je postao bogatiji za još par imena, neizvesnost kod nominovanih raste, dok uzbuđenje i nestrpljenje polako dostižu maksimum.
  

Kao što se i očekuje od MTV-ja, biće ovo još jedan nezaboravan događaj.
  

Spremite se za sjajne nastupe Rihanne i A$AP Rockyja koji će prirediti sexy nastup pesme “Cockiness (Love It)”, a takođe će Rhi-Rhi izvesti i njen mega hit “We Found Love”. Nicki Minaj će se pojaviti kao gost iznenađenja uz jednog ranije najavljenog izvođača, 2 Chainz i One Direction će nastupiti po prvi put nastupiti na VMA pozornici, dok će Lil Wayne imamti svetsku premijeru njegovog novog singla “No Worries”, sa željno iščekivanog mixtepe-a “D4”.

 

Taylor Swift, Green Day, P!nk, Alicia Keys i Frank Ocean takođe će nastupiti na MTV VMA dodeli, dok će se u ulozi prezentera pojaviti The Wanted, Andy Samberg, Rashida Jones, 2 Chainz, Ke$ha, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Mac Miller i “Fierce Five”, američke gimnastičarke koje su osvojile zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.

Kevin Hart će biti voditelj “2012 MTV Video Music Awards” dodele, koju uživo možete da gledate samo na MTV kanalu u noći između četvrtka i petka u 01:30.

 

 

 Još jedan dan do "2012 MTV Video music awards"!!!

Još jedan dan do "2012 MTV Video music awards"!!!

 

 

Ove godine Drake i Rihanna vode sa po pet nominacija, a prati ih Katy Perry sa četiri nominacije. Za tri nagrade se takmiče Beyoncé, Coldplay, Frank Ocean, M.I.A. i Throne. U dve kategorije su nominovani Gotye, Lana Del Rey, Fun., Avicii i Skrillex, a jednu nominaciju imaju Carly Rea Jaspen, The Wanted i A$AP  Rocky.

 

Ukoliko propustite direktan prenos, pogledajte najzanimljivije momente sa crvenog tepiha i same dodele u specijalnim emisijama „Pre-Show“ i "MTV Video Music Awards: Directors Cut"  u petak, 7. septembra, u 22:00 i reprizno u sledećim terminima:

•    sreda u 17:20
•    subota u 12:10 i 19:40
•    nedelja u 12:10 i 23:10
•    ponedeljak u 21:30
•    utorak 15:20
•    sreda u ponoć
•    četvrtak u 17:20
•    petak u 23:00