Home

VESTI

Još 4 dana da preuzmete novi S.A.R.S.

No Comments Latest

Ostalo je još četiri dana da preuzmete besplatnu kopiju albuma grupe S.A.R.S. sa mtv.rs sajta!MTV i S.A.R.S. vas pozivaju da posetite MTV.rs i besplatno preuzmete svoj primerak albuma Perspektiva sastava S.A.R.S, samo do ove subote, 23. aprila!

Ostalo je još samo četiri dana da legalno preuzmete besplatnu kopiju novog albuma sastava S.A.R.S! Zato požurite jer će Perspektiva biti dostupna za download sa sajtova regionalnog MTV-ja samo do ove subote, 23. aprila.

 

Tri meseca nakon što je novi album grupe S.A.R.S. postavljen za besplatan download na MTV sajtu, dostigao je 'tiraž' od fantastičnih 40 000 downloada čime se bend upisao u najnoviju istoriju digitalnog tržišta kao zasigurno najbrže legalno preuzet album na našim prostorima.

 

Da će veliko intereresovanje za album „Perspektiva“ grupe S.A.R.S. vladati svuda u regionu bilo je jasno posle samo tri dana od početka downloada kada je dostignut tiraž od 6000 primeraka!

Posetite MTV.rs i do subote, 23. aprila, besplatno preuzmite svoj primerak albuma Perspektiva sastava S.A.R.S.

 

 

 S.A.R.S.

S.A.R.S.

 

 

Album grupe S.A.R.S. je prvo digitalno izdanje koje je regionalni MTV ponudio publici širom regiona putem svojih lokalnih sajtova. Pored grupe S.A.R.S. posetioci sajta mtv.rs mogli su da preuzmu singlove sastava Lollobrigida, Bei The Fish, Lelloojamais i album grupe MistakeMistake.

 

Trenutno sa sajta možete da preuzmete novi singl osiječkog repera Kandžije, numeru „Ljubavi“ sastava Svi Na Pod!, kao i debi album beogradskog benda MaraQya. Uskoro vas očekuju nova ekskluzivna izdanja…