Home

VESTI

JAT i Belgrade Design Week raspisali važan konkurs

No Comments Latest

BDW

Kompanija JAT  i Belgrade Design Week raspisali vazan konkurs za idejna resenja koja ce oblikovati novi identitet nacionalnog avio prevoznika.

 

Konkurs je namenjen kreativnoj industriji Srbije i regiona: advertajzing, brending, PR i marketinškim agencijama, dizajn studijima, arhitektama, enterijeristima i industrijskim dizajnerima, kreativcima iz oblasti muzike, dizjana zvuka, hrane, filma, produkcije, multimedija, web dizajna, mode, ilustracije, animacije, kao i samostalnim autorima. Tema konkursa je slobodna, i to je osnovna karakteristika ''Blue Sky Brief'' konkursa. Autori svojom stručnošÄ‡u i bogatom inspiracijom diktiraju šta će biti predmet njihovog rada.

 

 

 

Bdw

 

''Kompanija JAT je od samog osnivanja Belgrade Design Week-a  2006. godine, prepoznala njegov potencijal i značaj i odlučila da na svoj način podrži dalji razvoj ovog već vodećeg regionalnog festivala kreativnih industrija i biznisa. JAT Airways već četiri godine omogućava dolazak inostranih predavača, vodećih stručnjaka iz oblasti brendinga, arhitekture, dizajna i medija. Prateći svoju poslovnu orijentaciju i sa ambicijom da ojača svoju poziciju u regionu i svetskim razmerama, JAT se opredelio da u saradnji sa Belgrade Design Week-om ove godine pokrene konkurs «Blue Sky Brief» koji će pomoći kreiranje novog identiteta JAT kompanije'', izjavila je povodom objavljivanja konkursa Gala Radović, direktor Media Centra kompanije JAT. ''Naša kompanija na ovaj način podržava ideju da je kreativna industrija pokretač razvoja i promena u kulturnom i ekonomskom životu 21.veka i da je dizajn danas jedna od ključnih karakteristika koja predodreÄ‘uje uspeh jedne kompanije'', zaključila je Radović.

 

Učesnici koji ponude najbolja rešenja biće nagraÄ‘eni avio-kartama, pozivnicom za učešÄ‡e na radionici koju će pod pokroviteljstvom Jat Airways-a, a u okviru BDW-a, realizovati vodeći brending stručnjaci, predstavljanjem na Pecha Kucha večeri na BDW-u, i ulaznicama za BDW.
Više informacija o konkursu možete pronaći na: www.belgradedesignweek.com