Home

VESTI

“Isle Of MTV 2013” specijal na MTV-u

No Comments Latest

"Isle Of MTV 2013" specijal na MTV-uOvog petka, 16. avgusta, MTV će posvetiti sat-i-četrdeset minuta programa možda najekstravagantnijem letnjem muzičkom događaju u Evropi!

  

Od 20:10 gledaoci MTV kanala moći će da pogledaju reprizu pedesetominutnog snimka kompletnog programa ovogodišnjeg „Isle Of MTV“, a od 21:00 sledi rekapiltulacija najzanimljivijih trenutaka sa ovog događaja.

    

Sedmu godinu za redom Il Fosos Square na Malti bio je domaćin najiščekivanijem letnjem muzičkom događaju – Isle Of MTV. Jedno od najlepših mediteranskih ostrva i ove godine je bilo mesto na kojem se okupilo preko 50.000 ljubitelja dobre zabave, koji su uživali u besplatnom koncertu na kojem su nastupili Jessie J, Rita Ora, Rudimental i Afrojack. 

 

 

 "Isle Of MTV 2013" specijal na MTV-u

"Isle Of MTV 2013" specijal na MTV-u

 

 

Partnerstvo između MTV-ja i Turističke zajednice Malte traje već sedmu godinu i Isle of MTV je postao jedno od potvrđenih letnjih destinacija koji garantuje odličan provod i koji privlači fanove iz cele Evrope na žurku na zadivljujući trg Il-Fosos u Floriani. Do sada su na Isle of MTV nastupili umetnici kao što su will.i.am, Flo Rida, Snoop Dogg, Lady Gaga, David Guetta, The Black Eyed Peas, LMFAO, Kid Rock, Kelis, The Scissor Sisters, Maroon 5, The Chemical Brothers, Enrique Iglesias, N*E*R*D, Shaggy, Garbage, Jazzy Jeff, Gorillaz, OneRepublic i Morcheeba.Prethodne lokacije koncerta Isle of MTV bile su Torre de Belém, Lisabon, Portugal (2002), Ile du Gaou, Six-Fours Les Plages, Francuska (2003), Tossa De Mar, Costa Brava, Španija (2004), Piazza dell Unita’ d’Italia, Trst, Italija (2005).

 

„Isle of MTV 2013 Malta“ specijal!
Petak, 16. avgust od 20:10 do 21:50, samo na kanalu MTV-ja!