Home

VESTI

Iron Maiden: Flight 666

No Comments Latest

Iron Maiden: Flight 666

Samo večeras u bioskopu „Kolosej" u TC „UšÄ‡e" biće prikazan dokumentarni film o svetskoj turneji hevi-metal benda „Iron Maiden"

 

Dugometražni dokumentarni film o svetskoj turneji benda „Iron Maiden", „Iron Maiden: Flight 666", biće ekskluzivno prikazan u Srbiji samo večeras u novootvorenom bioskopu „Kolosej multipleks" u Tržnom centru „UšÄ‡e".

Film će biti paralelno prikazan u više od 450 bioskopa u 41 zemlji širom sveta, i to samo sutra na „Dan Iron Maiden-a". Domaći distributer „Megakom film" najavio je da se film reditelja Skota Mekfedijena i Sema Dana koji verodostojno prikazuje bend, kao i duhovitu stranu haotičnosti na turneji po svetskim stadionima, prikazuje bez srpskih titlova.

Turneja „Iron Maiden-a" iz februara i marta 2008. godine smatra se jednom od najambicioznijih u istoriji roka. Grupa je oko planete putovala 45 dana u posebno dizajniranom „boingu 757", kojim je upravljao frontmen Brus Dikinson i nastupala u rasprodane 23 arene u Aziji, Australiji i Americi.

Svirali su u 13 zemalja pred oko pola miliona obožavatelja. Dokumentarni film snimljen je iza pozornice, ali i na pozornici, jer je slavni bend prvi put filmskoj ekipi dozvolio takav vid snimanja. Kao rezultat, nastali su najspektakularniji kadrovi benda uživo koji su do sada objavljeni.

Ulaznice za projekciju još uvek se mogu kupiti na blagajni bioskopa „Kolosej", a novina na našim prostorima je sistem kupovine pri kome se na monitoru vide neprodata mesta u sali, tako da posetioci mogu da odaberu mesta koja im odgovaraju.

 

 

Iron Maiden: Flight 666

 

Karta košta 420 dinara, a veliki broj mesta već je rasprodat zahvaljujući organizovanom dolasku fanova „Iron Maiden" koji se okupljaju na internet forumima.

Grupa „Iron Maiden", veoma popularna u Srbiji, gostovala je u našoj zemlji dva puta za dve godine: na Sajmu 2007. i u „Beogradskoj areni" ove godine.

 

 

 

Izvor:

Press