Home

VESTI

INTROduce

No Comments Latest

INTROduceKlupska RE:animacija je nastala u želji da se razdrma novosadska klabing scena.

 

Možda nije na nama da kažemo, ali planirano se postepeno i ostvaruje. I to zahvaljujući samo vama, koji iz subote u subotu podržavate naš projekat. Sad je došlo vreme da vam se odužimo.
 
Od početka novembra, jednom mesečno, svi vi koji želite i volite da miksate, a sebe još uvek smatrate neafrimisanim disk džokejem, imaćete priliku da nastupate na INTROduce večerima uz podršku nešto iskusnijih AlterDJ-eva.

 

Kao i svaka klupska RE:animacija, i INTROduce žurke će u skladu sa našim mogućnostima biti promovisane, kako na internetu, tako i na radiju i televiziji. Naša želja je da što više mladih, neafirisanih DJ-eva dobije šansu, pokuša da se približi publici i na neki način učini prvi korak u svojoj karijeri. 

Plan je sledeći: 

 

 
1) do 25. oktobra pošaljite linkove svojih promo mixeva na adresu introduce@alternacija.org ili ih snimite na CD i ostavite u Latinu. Dostavite i sledeće podatke: – umetničko ime – fotka – kratak bio (što šaljiviji, to bolje)- način na koji ste snimili mix (gramofoni, plejeri, traktor…)  
 
2) 26. oktobra komisija koju će sačinjavati AlterDJs ekipa, uz podršku Fakira i Vladimira Aćića, dvojice poznatih novosadskih DJ-eva, će po svojoj proceni izabrati nekoliko najboljih mikseva. Na odluku će najviše uticati koncept, tok i energija miksa, kao i izbor pesama. Naravno, bitmečing, i kvalitet samog miksa neće biti zanemareni, iako neće igrati ključnu ulogu.
 
3) od 26. do 31. oktobra, na FaceBook Fan Page stranici AlterNacije odigraće se javno glasanje za pobednični mix. Glasaće se na sledeći način:
 
– svaki DJ će dobiti svoj note, na kome će biti predstavljena biografija, link na mix koji će moći da se presluša, fotografija, kao i svi relevantni detalji.
 
– note koji bude imao najviše like-ova dobiće šansu da 7. novembra nastupi na prvoj INTROduce žurci
 
– komentari, postovi i slični sadržaji se svakako ohrabruju, jer u krajnjem slučaju i najpoznatiji svetski DJ-evi se time bave (ili bar plaćaju nekog da to radi umesto njih), ali da se spamovanje ne bi otelo kontroli, samo će broj like-ova biti presudan- ukoliko neko bude imao isti broj like-ova do vremena koje označimo kao kraj glasanja, komisija će odlučiti ko će nastupiti
 
– svaki prijavljeni DJ će moći neograničeno puta da konkuriše- svaki DJ koji ne prođe u uži krug, ukoliko to želi, može dobiti pismeno objašnjenje od komisije
   
Takođe, apelovali bismo na sve drugare, poznanike, potencijalne obožavatelje da obavezno i bez izgovora podrže svoje favorite. Kad dođe vreme, bacite se na like-ovanje, share-ujete notes, podsećajte jedni druge ili jednostavnije – support your DJ!
 
Ovom prilikom se zahvaljujemo Pedji Nikolić na dizajnu, kao i celoj ekipi Elektrana na podršci.