Home

VESTI

IntegracIAA // 14. februar // O3ONE

No Comments Latest

IntegracIAA // 14. februar // O3ONEČlanovi Sekcije Mladih profesionalaca (IAA Young Professionals) srpskog ogranka IAA, organizuju svoj prvi edukativni događaj u nizu planiranih, pod nazivom IntegracIAA, 14.februara u galeriji O3ONE, uz sponzorsku podršku agencija FullHouse Group, Spark, ZenithOptimedia i kompanije Coca-Cola.

Osnovna ideja je da edukuju i privuku kvalitetne pojedince iz svih sfera marketinških industrija, ali i da na jednom mestu okupe predstavnike marketinške struke, oglašivačkih i PR agencija, studente i članove IAA Serbian Chapter.

 

IntegracIAA, kao prva u nizu edukativnih radionica koje će u godini proslave 20 godina rada Srpskog ogranka IAA, sekcija Mladih profesionalaca organizovati, kroz niz predavanja i radionicu upoznaće studente sa konceptom rada u marketinškoj agenciji, pojmom integrisanih marketinških komunikacija, karakteristikama tradicionalnih i savremenih kanala komunikacije i potrebom da se isti integrišu.

 

 

 95. rođendan džeza u Akademiji 28

 

Pomoću analize, kritičkog pristupa i rezultata najnovijih istraživanja iz oblasti efikasnosti medija, učesnicima će problematiku približiti predstavnik teorijskog IMK pristupa, agencije koja u svom radu koristi IMK koncept – Executive Group, kao i predstavnik istraživačke agencije Nielsen.

Događaj će biti upotpunjen izložbom “BeogrART” koja će prikazati umetničke pristupe integracije Beograda, kroz objektiv i četkicu mladih umetnica Branke Nedimović i Jelene Milović. Na ovaj način, skrenuće se pažnja na činjenicu da se ista materija može različito percipirati, ali da je suštinsko značenje isto – baš kao što se ista marketinška poruka može slati publici različitim kanalima.

Srpski ogranak International Advertising Association (IAA) okuplja profesionalce u oblasti tržišnog komuniciranja, a u okviru njega prošle godine formirana je Sekcija Mladih profesionalaca. IAA Young Professionals na svetskom nivou broji preko hiljadu članova u 15 nacionalnih ogranaka, dok Sekcija srpskog ogranka u svojim redovima ima 35 članova, sa tendencijom rasta.

Aktivnosti Mladih profesionalaca možete pratiti na zvaničnom sajtu asocijacije (www.iaa.rs ), Facebook stranici (www.facebook.com/iaa.yp ) i Twitteru.

 

 

 IntegracIAA
U susret prvom događaju Mladih profesionalaca
O3ONE, 14. februar 2012. godine