Home

VESTI

GREEN SPOT – Jedinstveni Tuborg muzički koncept

No Comments Latest

 Green Spot turneja u dvadesetosam gradova u Srbiji

Kompanija Carlsberg Srbija sa svojim brendom Tuborg početkom godine započela je novi koncept muzičkih dešavanja pod nazivom „TUBORG GREEN SPOT” koji će obići gotovo čitavu Srbiju. Poziv je upućen svim ljubiteljima dobrog klubskog zvuka, da se pridruže na žurkama koje će biti organizovane u dvadesetosam gradova širom Srbije tokom 2008. godine.

 
„Green Spot” je pokretna diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, DJ binu i druge prateće elemente.
Tuborg Green Spot dolazi u Zaječar 20. septembra. Lokacija je plato sportskog centra Kraljevica, a nastupaju DJ Goran Starčević i Funky Junkie.
 Narednog vikenda 27. septembra Tuborg Green Spot se seli u ÄŒačak, a na žurci će nastupiti DJ-evi Mirko i Meex. Lokacija je Industrijska zona bb, a žurka počinje u 22h.

Ovakvim inovativnim konceptom, koji se po prvi put organizuje u našoj zemlji, Tuborg tim želi da svim mladim ljudima u Srbiji pruži dobar provod i jedinstvenu zabavu!

 

Na Tuborg žurkama, nastupe će imati veliki broj domaćih DJ-eva (Aćim, Goran Starčević, Mirko i Meex, Oysha i još mnogi drugi). „Green spot“ krenuo je od marta meseca i trajaće do kraja godine, a žurke će biti organizovane gotovo svakog vikenda u većim gradovima Srbije. Jedanaest žurki je planirano da se održi u Vojvodini, četrnaest u Centralnoj i 4 u Južnoj Srbiji.

Ulaznice za sve žurke u „Tuborg Green Spot”-u su besplatne, ali i neophodne i moći će da se nabave putem svih vrsta medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu. 

Podržavajući moderne muzičke pravce i izvođače, Tuborg je već tri godine unazad sinonim za dobru zabavu, brend konstantno posvećen inovativnosti.

Tuborg je do sada pokretao i sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja u zemlji, od kojih se izdvajaju EXIT festival, GREEN BEAT i GREEN FEST, sa tendencijom da svi muzički dogaÄ‘aji još više zažive i vremenom postanu tradicionalni i jedinstveni kako bi  ljubiteljima elektronske muzike iz godine u godinu omogućili dobar provod i zabavu.