Home

VESTI

Glasaj(te) za naše!

No Comments Latest

 Glasaj(te) za naše!

U okviru SeeMe festivala, koji se u Sofiji održava četvrtu godinu za redom, organizovana je i SEEME AWARDS, na kojoj je veliki deo nominovanih učesnika iz Srbije.

 

Urban Bug, Exit, Darkwood Dub, Marko Nastić, Dejan Milićević, Recon Warriors, Audionova, DNA Fabrika Zabave, Kobaya, DJ Witchy, Ivee, Dušan Kačarević, DJ Antrax, Codex i Cell-D predstavnici su Srbije koji su nominovani za regionalne SEEME nagrade. 

Glasanje organizuje South East Europe Music Event (SEEME) festival iz Sofije, događaj koji obuhvata festival elektronske muzike, konferencije za profesionalce iz muzičke industrije i prodajnu izložbu tehničke opreme i novih izdanja. Koncept događaja napravljen je po uzoru na Miami Winter Music Conference, Sonar Barselona i Amsterdam Dance Event.

 

Prošle godine magazine Urban Bug poneo je titulu najboljeg časopisa, a u Srbiju je otišlo 4 od ukupno 17 nagrada. Nagrade će biti dodeljene na svečanoj ceremoniji u Sofiji 6. juna, na završnoj večeri Seeme festivala.

Glasajte za naše!

 

 

Glasaj(te) za naše!

 

 

South East Europe Music Event (SEEME) je festival elektronske muzike i konferencija za organizacije i pojedince koji se bave elektronskom muzikom u jugoistočnoj Evropi.

 

Glasaj na: www.seeme-sofia.com

 

 

 

Fotografija: Myspace.com

Vest: seeme-sofia.com