Home

VESTI

Get on the bus with love revolution

No Comments Latest

 Američka rok zvezda Leni Kravic, dolazi u Beograd u okviru svetske turneje "Get on the bus with love revolution" koja je počela u januaru ove godine.

Poznata rok zvezda, čiji je prvi komercijalni uspeh ostvaren 1993. godine sa hit albumom "Are you gonna go my way", održaće koncert u Beogradskoj areni 24. jula, a kao predgrupa nastupiće domaći bend Neverne bebe.

Interesantna činjenica je da je Neverne bebe kao predgrupu poznatom muzičaru, odabrao sam Lenijev menadžment.

"Menadžment muzičara koji je u svim svojim pesmema uspeo da spoji fantastičnu energiju i emociju, je odabrao Neverne bebe da zagreju publiku pred Lenijev nastup", rekao je frontmen "Beba" Milan Đurđević, i dodao da je njihov angažman "velika čast".

 

 

"On je jedan od pet muzičara na svetu koji ima svoj posebni doživljaj i shvatanje toga šta je muzika. Mislim da svi mi pokušavamo da 'dodirnemo' Lenija, način na koji stvara. Nevernim bebama je ovo ostvarenje klinačkih snova, i nadam se da ćemo u Areni dati svoj 'skromni ' doprinos", dodao je ĐurÄ‘ević.

Muzičaru koji je u dosadašnjoj karijeri snimio osam albuma, poslednji "It's time for love revolution' objavljen je u februaru ove godine, ovo je prvi nastup u našem glavnom gradu. U Beograd stiže nakon nastupa u Budimpešti, sa "night linerom", autobusom – kućom na točkovima jer se boji aviona, kao i osam šlepera scenske opreme.

Organizatori iz Lupa promotions-a najavljuju da će bina, posle svega što smo imali priliku da vidimo za vreme Eurosonga, izgledati "kao da je sleteo svemirski brod".

Poznati muzičar od organizatora, za razliku od ostalih zvezda koje su posetile naš grad, nije tražio ništa neobično, osim vina, vode, čaja i devojaka u bekstejdžu!

"Zaposleni u bekstejžu, po mogućnosti, da budu osobe ženskog pola!", rekao je Vladimir Ivanković iz kuće Lupa promotions.

"Leni je ranije izjavio da traži ženu svog života, i ovo je bio jedan od njegovih 'zahteva'", dodao je Ivanković.

Dok Lenijev "autobus" ne stigne u Beograd 24. jula, pogledajte snimke nastupa sa turneje, i ako ste dama – pokušajte da nabavite propusnicu za bekstejdž!